Superfood bonbons met den bio

Superfood bonbons met den bio

Superfood bonbons met den bio

  • Handgemaakte Belgische pralines
  • Met dennenolie
  • Aroma- therapie in een bonbon
  • Erkend als voedingssupplement
  • Enkel biologische ingrediënten
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Geen guilty pleasure, maar écht gezond genieten.

Niet meer dan 3 basisingrediënten: pure, biologische cacao, acaciahoning en essentiële olie. Dat is de onweerstaanbare eenvoud van een écht gezonde  bonbon waarvan je haast zélf wegsmelt!

Want verder zijn er geen boter, suikers, room, kleurstoffen, bewaarmiddelen, zout of lecithine aan toegevoegd.Handgemaakte kwaliteitspralines naar oud-Belgische traditie. De bonbon, dat is ‘België in een chocolaatje’, want zowel in het Vlaams als in het Frans noemen we het “praline”.

Superfood bonbons : een geschiedenis van cacao en medicijnen

In het 18de eeuwse Brussel werd cacao als medicinaal product enkel bij de apotheker verkocht. Het verhaal gaat dat de eerste echte pralines werden gemaakt door een apotheker die zijn medicijnen in chocolade verwerkte om ze beter te doen smaken. De geboorte van de Belgische praline!

Deze superfood bonbons worden verdergezet in deze traditie. Ze zijn het geesteskind van Katarina, een Vlaamse bio-ingenieur met passie voor de imkerij. De gezondheidsaspecten beoordeelt ze door de bril van de wetenschap, het eindproduct echter als een Belgische, artisanale kwaliteitspraline.   

Aromatherapie in een bonbon : essentiële olie den

Met deze superfood bonbons keren we terug naar de essentie. In gezonde cacao en natuurhoning stoppen we een druppel aroma-therapeutische essentiële olie van den. Net zoals de apotheker dat deed.

Van dennenolie is het in de fytomedicine wetenschappelijk bewezen dat ze de gezondheid van de luchtwegen ondersteunt. De geur van dennenolie verlicht en verheft de geest en mengt zich harmonieus met de aardse botanische noten en houtachtige aroma's van cacao.

Geniet met koffie, thee, bier, gin en whisky.

Erkend voedingssupplement

Deze chocolaatjes zijn erkend als een 100% natuurlijk voedingssupplement, dus u kunt ze als kuur nemen. Gezondheidstherapie en culinair genot gaan hand in hand.

Superfood bonbon, super kadootje!

Niets is leuker om geven dan bloemetjes en bonbons. Schenk ze aan je zelf, je hebt die wel verdiend. En alle andere mensen kan je verrassen met gezondheid en/in een bonbon.

Deze box bevat 4 overheerlijke superfood bonbons.

Samenstelling

72% pure cacao, acacia honing, essentiële olie den, alle van biologische teelt, 100% zonder additieven.

Bewaring en houdbaarheid

Superfood bonbons met den bio is minstens houdbaar tot 31-12-2022 (4pcs). Droog, donker en koel bewaren.

Voedingswaarde van Superfood bonbons met den bio

Voedingswaarde per 100g
Energie2236 kJ
Energie534 kcal
Koolhydraten28.3g
waarvan suikers25.3g
Eiwitten6.72g
Vetten41.1g
Verzadigde vetten24.7g
Vezels10.4g
Natrium4mg

Voorzorgen

Buiten bereik van kinderen bewaren. Niet toedienen aan kinderen jonger dan 6 jaar. Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding. Dit is geen vervanging voor een evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Koel (12-20°C), droog en donker bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar