Stress weg kruidenthee bio in theezakjes

Stress weg kruidenthee bio in theezakjes

Stress weg kruidenthee bio in theezakjes

  • Ontspannende kruidenthee
  • Handig en zonder plastic
  • Vrij van aroma's
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Stress weg kruidenthee zonder toevoegingen

Tijdens stressvolle periodes is het belangrijk om rustgevende rituelen in te lassen. Daarvoor is Stress weg de geknipte kruidenthee. Het is een zorgvuldig uitgebalanceerde mix van ontspannende kruiden zoals kamille, korenbloem en appel.

Onze biologische mix brengt dit weer balans met tulsi en acerola, venkel en karwij. De cacao geeft onze mix een opvrolijkende toets. Bovendien geniet je met deze kruidenmix van een heerlijk verkwikkend smaakpalet met aronia, melisse en citroengras.

In onze piramidevormige theezakjes heeft de thee meer ruimte om dieper te infuseren en een rijk aroma aan je thee te geven. Deze theezakjes zijn bovendien duurzaam en composteerbaar. Geen plastic meer in je kop, minder plastic in het milieu.

Net zo vers als losse thee

Onze stress Weg kruidenthee in theezakjes is precies dezelfde als onze losse thee. Dus onze thee in theezakjes is van dezelfde topkwaliteit als de losse thee.

Géén plastic meer in je thee!

Alle theezakjes zien er dan wel onschuldig uit, maar vrijwel allemaal bevatten ze plastic. Onze theebuiltjes bestaan daarentegen uit 100% natuurlijke vezels. Die zijn gemaakt van maiszetmeel, afkomstig van GMO-vrije mais. Je gebruikt ze zoals elk ander builtje voordien, maar gelukkig is er geen plastic meer in je kop.

Samenstelling

Ingrediënten: appel, venkel, karwij, melisse, citroengras, cacao, kamille, aronia, korenbloem, tulsi. Alles van biologische teelt. In theezakjes van composteerbare PLA zonder plastic.

Bewaring en houdbaarheid

Stress weg kruidenthee bio in theezakjes is minstens houdbaar tot 19-05-2022 (20pcs). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, schelpdieren, soja, sulfiet, vis en weekdieren worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar