Stevia blad

Stevia blad

Op dit moment helaas niet beschikbaar

Stevia bladStevia rebaudania

(4)
  • Blad van de steviaplant
  • Zoete geur en smaak
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Stevia wereldwijd

Stevia staat bekend om zijn zoete smaak en als suikervervanger. In Zuid-Amerika wordt de plant zowel inwendig als zoetstof als uitwendig bij huidaandoeningen gebruikt. In Europa wordt Stevia gebruikt in natuurlijk verzorgingsproducten. Stevia is 100 % natuurlijk. Het gedroogde blad van stevia is krachtiger dan verse steviabladeren.

Stevia is oorspronkelijk afkomstig uit Paraguay en is pas op het einde van de 19e eeuw in het westen bekend geworden.

 
Interessant? Deel dit op:

Samenstelling

Bewaring en houdbaarheid

Droog, donker en koel bewaren.

Voorzorgen

Binnen de E.U. mag steviablad nog steeds enkel uitwendig gebruikt worden.

Stevia extract mag wel verkocht worden voor inwendig gebruik.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een omgeving waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

Aanverwante Producten

De mening van andere klanten

Prachtig, lekker, super

Ik heb stevia blad een tijdje geleden aangekocht. Ik kruimel het overal in, ben nog steeds een beetje aan het zoeken hoe zoet het wel is. Soms proef je het wel, maar meestal valt het niet op in het gerecht vind ik. Laatst heb ik vlierbessensap gemaakt, lichtjes gezoet met stevia: diepgevrozen vlierbessen (want het seizoen van verse vlierbessen is voorbij) op zacht vuur koken en gezoet met een beetje stevia, gewoon erin verkruimelen. Daarna zeef ik het door een neteldoek in propere flessen. Mijn sap is maar 3 weken houdbaar in de koelkast, dus maak ik kleine hoeveelheden. Ik kies gegarandeerd voor stevia blad om mijn gerechten te zoeten, ipv het poeder of vloeibaar of wat er ook nog is van andere vormen .. .

door Fiona

stevia blaadjes

Ik gebruik al enkel jaren Stevia blaadjes , van verse planten bij mij thuis , zeer tevreden van , zoete smaak , de gedroogde versie is ook goed, jullie zeggen dat het inwendige gebruik nog steeds niet goedgekeurd is , dat is reeds twee jaar achterhaald , De plantjes mogen vrij verkocht worden en gebruikt !

door Lea

stevia gebruiken

hallo allemaal, ik gebruik al 3 jaar de steviaplant om iets te zoeten. ik ben er zeer tevreden over. alleen vind ik de zoetstof die er op de markt gekomen is veel te duur. dus neem ik liever de gedroogde plantjes weer bij mijn tuinder. met vriendelijke groet, ria

door Ria

Geweldig

Gistermiddag besteld, vanmiddag gekregen. Zeer benieuwd wat dit allemaal gaat brengen. Vanavond groene thee gedronken, met een paar stevia blaadjes erin. Geeft veel meer smaak, en is iets zoet van smaak. Je hebt absoluut geen suiker meer nodig.
Hier boven staat een misvatting. Sinds april 2011 is Stevia goedgekeurd voor de Europese markt.

door Hendrik

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar