Stevia blaadjes

Stevia blaadjes

Stevia blaadjes

  • Zuivere, gedroogde blaadjes
  • 1 blaadje vervangt een klontje
  • Voor thee zonder suiker
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Stevia, de blaadjes van honingkruid

Stevia rebaudiana is een struik uit Zuid-Amerika met zoet smakende blaadjes, en wordt daarom ook honingkruid genoemd. In het wild groeit de plant in de hoogvlakten van het grensgebied tussen Brazil en Paraguay. Stevia staat wereldwijd bekend als natuurlijke suikervervanger.

Stevia blaadjes als 100% natuurlijk zoetmiddel

De blaadjes van de stevia plant werden door de oorspronkelijke bewoners al eeuwenlang gebruikt als zoetmiddel in dranken zoals de bekende mat, en in medicinale drankjes en in kruidenextracten.

Met onze 100% natuurlijke stevia blaadjes kan je nu ook zelf je thee helemaal natuurlijk zoeten zonder gebruik van suiker. Het gedroogde blad van stevia is krachtiger dan verse stevia-bladeren.

Geen vervanger voor stevia poeder

Het gebruik van Stevia blaadjes is uitsluitend bedoeld voor het op smaak brengen van je thee en infusies. Het blaadje zelf is niet bedoeld om te eten, mee te koken of voor bij het bakken. Voor die toepassingen van deze zoetstof gebruik je best stevia-extract.

Samenstelling

Gedroogde blaadjes van de stevia plant, 100% natuurlijk zonder enige toevoeging.

Bewaring en houdbaarheid

Stevia blaadjes is minstens houdbaar tot 24-08-2024 (55g), 24-08-2024 (170g). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar