Staartpeper

Staartpeper

Staartpeper Cubebepeper, Javaanse peper, Piper cubeba

  • Warme, licht-bittere smaak
  • Smaakmaker van Indonesië
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Kleine besjes, krachtig aroma

Onze staartpeper - ofwel cubebeper - zijn kleine zuivere besjes die de korrelgrootte van peper hebben maar minder ruw of geribbeld en minder zwart zijn. Hun typische kenmerk is dat ze eindigen in een staartachtig aanhangsel (het steeltje van de bes). De bes heeft een warme, houtachtige, licht bittere smaak en blijft aangenaam in het gehemelte hangen. De smaak zit tussen piment en peper in.

Ontdek de geheimen van smaakvolle staartpeper

Staartpeper is een typisch specerij uit de keuken van Indonesië. Het is zo lekker pittig en fris dat het een geweldige peper is dat veel soorten van gerechten kan betoveren. Traditioneel gebruikt in Indonesische curry's en in Noord-Afrikaanse tajines. Het geeft groenten meer diepgang en vult piment prima aan. Staartpeper is lekker in vlees-, gevogelte- en groentegerechten en in stoofpotjes.

Staartpeper of cubebepeper is het geheime ingredient van speculaas, peperkoek en worsten. Vervang peper door staartpeper, het doet wonderen. Probeer het zelf eens!

Gebruik

  • Maal deze peper vlak voor gebruik.

  • Cubebepeper of staartpeper werkt goed in combinatie met laurier, kardemom, kaneel, rozemarijn, salie, tijm en kurkuma.

Samenstelling

Hele staartpeper uit Indonesië. 100% zuiver, zonder toegevoegde aroma's.

Bewaring en houdbaarheid

Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

Aanverwante Producten

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar