Spirulina tabletten bio

Spirulina tabletten bio

Spirulina tabletten bio

  • Geeft energie
  • Handig in gebruik
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Snel je nodige portie gezonde voedingsstoffen

Deze tabletten van spirulina kan je op elk moment van de dag handig en snel gebruiken. Zo heb je meteen een immense portie voedingsstoffen binnen. Ideaal voor mensen met een drukke levensstijl die belang hechten aan een gezond voedingspatroon. Spirulina is namelijk de perfecte superfood. Deze alg kan als geen andere plant enorme hoeveelheden zonne-energie opslaan en omzetten in waardevolle voedingsstoffen.

Boordevol voedingsstoffen

Spirulina bevat meer dan 60% plantaardige eiwitten. Daarnaast is het een leverancier van verschillende vitaminen, mineralen, spoorelementen, essentiële vetzuren en antioxidanten. Het is een allround superfood voor jong en oud. Bovendien is deze spirulina goed opneembaar voor het lichaam.

Pure spirulina uit zuiver streken

De spirulina in deze tabletten werd geteeld met maximale blootstelling aan de zon in zuiver en mineraalrijk water. Zo blijven de algen zuiver en puur, vrij van verontreinigingen en additieven.

Spirulina tabletten gebruiken

Neem 4 - 6 tabletten per dag met een beetje water. Of naar eigen behoefte.

Samenstelling

360 tabletten met 500mg Spirulina platensis per tablet. Zonder toegevoegde stoffen.

Bewaring en houdbaarheid

Spirulina tabletten bio is minstens houdbaar tot 30-11-2023 (180pcs), 30-11-2023 (360pcs). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar