Berghoning

Berghoning

Berghoning

  • Van bloemen en bloeiende bomen
  • Sterke, vaste honing
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Vaste honing met sterke smaak

Berghoning heeft een diepbruine kleur en een sterke smaak. Dat komt omdat onze berghoning nectar van verschillende bloemen én bloeiende bomen uit de bergen bevat. Dat geeft ook een heel stevige en vaste honing.

Kwaliteitsgarantie

Onze berghoning is onbewerkt, puur en natuurzuiver. Hij bevat geen toevoegingen en is op een natuurlijke manier, zonder opwarming, verwerkt. Deze honing voldoet aan hoge kwaliteitsnormen en is onderworpen aan een uitgebreide analyse. Onze honing wordt zorgvuldig gecontroleerd zodat we er zeker van zijn dat de bijen geen suiker bijgevoederd krijgen tijdens de bloeiperiode.

Gebruik

Geniet puur of verwerk in dranken en gerechten.

Samenstelling

100% natuurzuivere, koudgeslingerde berghoning zonder additieven (EU / Non-EU). Natuurzuiver en zonder additieven. De bijen worden tijdens de bloeiperiode niet bijgevoederd.

Bewaring en houdbaarheid

Berghoning is minstens houdbaar tot 21-09-2022 (500g). Droog, donker en koel bewaren.

Voedingswaarde van Berghoning

Voedingswaarde per 100g

Voorzorgen

Onbewerkte honing kan na een tijdje kristalliseren. Dit herken je aan een witte neerslag. Deze kristallisatie is volkomen natuurlijk. Het doet geen afbreuk aan de kwaliteit. Maak gekristalliseerde honing weer vloeibaar door de honingpot enige tijd in handwarm water (maximum 40°C) of op de verwarming te plaatsen. Let op dat de honing niet te warm wordt. Dan verdwijnen heel wat voedingsstoffen. Roer in de licht opgewarmde honing om de natuurlijk romige of vloeibare textuur te herstellen.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

Recepten

-

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar