Sneeuwvlokkenzout

Sneeuwvlokkenzout

Afrikaans sneeuwvlokkenzout Fleur de sel Afrika

  • Fijne smaak
  • Bijzonder en uniek
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Fijne smaak van Afrikaans fleur de sel

Het Afrikaanse sneeuwvlokkenzout of fleur de sel is het beste zeezout dat er is. Dit zout heeft nog alle mineralen en sporenelementen. Hierdoor is het zout bijzonder waardevol en heeft het een bijzondere smaak. Dit Afrikaanse fleur de sel wordt door topchefs en foodies sterk gewaardeerd voor haar fijne smaak.

Bijzonder, uniek, zeldzaam

Het Afrikaanse sneeuwvlokkenzout is afkomstig van de kust van Namibië. Hier komt het zuiverste water van Antarctica samen met de hete Afrikaanse zon aan de rand van de Namib, de oudste woestijn ter wereld. Slechts enkele dagen per jaar drijft dit bijzonder unieke Namibische fleur de sel op het water. Dit gebeurt enkel als de luchtvochtigheid, de zon en de wind het toelaten. Het zout wordt door de wind op de zoutpannen geblazen en met de hand geoogst. Tenslotte wordt het zout zorgvuldig gedroogd onder de woestijnzon.

Samenstelling

Afrikaans fleur de sel.

Bewaring en houdbaarheid

Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product bevat volgende allergenen: zout. Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar