Sint-janskruid in theezakjes

Sint-janskruid in theezakjes

Sint-janskruid in theezakjes

  • Farmaceutische kwaliteit
  • Zuiver en zonder toevoegingen
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Zuivere kwaliteit Sint-Janskruid

Onze Sint-Janskruid analyseren we volgens de methode van Europese farmacopé. Hierdoor verzekeren wij de hoogste kwaliteit Sint-Janskruid die getest is op actieve inhoudsstoffen. Ons Sint-Janskruid is 100% zuiver, zonder additieven.

Dit Sint-Janskruid bevat tot 130 mg hypericine per 100 gram, wat een stuk boven de standaard van 80 mg hypericine per 100 gram kruid is. Hypericine wordt gezien als de belangrijkste psychoactieve stof in Sint-Janskruid.

In onze piramidevormige theezakjes heeft de thee meer ruimte om dieper te infuseren en alle actieve stoffen en smaak aan je thee te geven. Deze theezakjes zijn bovendien duurzaam en composteerbaar. 

Net zo vers en kwaliteitsvol als losse thee

Ons Sint-Janskruid in theezakjes is precies dezelfde als deze voor onze losse thee. Dus deze Sint-Janskruid thee in handige theezakjes is van dezelfde topkwaliteit als de losse thee.

Natuurlijke en composteerbare theezakjes

Onze theebuiltjes bestaan uit 100% natuurlijke vezels afkomstig van GMO-vrije mais. Ze zijn biologisch afbreekbaar waardoor ze gecomposteerd kunnen worden. Gezondere thee in je kopje, minder plastic in het milieu.

Sint-Janskruid in theezakjes gebruiken

Laat 10-15 minuten trekken in een kop kokend water.

Samenstelling

Zuiver Sint-Janskruid van farmaceutische kwaliteit. 100% natuurlijk, zonder toevoegingen. In theezakjes van composteerbare PLA.

Bewaring en houdbaarheid

Sint-janskruid in theezakjes is minstens houdbaar tot 15-10-2022 (20pcs). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar