Siciliano koffie capsules

Siciliano koffie capsules

Siciliano koffie capsules

  • Composteerbare capsules
  • Intense, Italiaanse blend
  • Diep-donker gebrand
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Siciliano,  onze meest Italiaanse espresso

Voor de Siciliano belde is een zorgvuldige keuze gemaakt van kwaliteitsvolle bovenuit Ethiopie Guatemala, Indië en Brazilië. Deze blend van koffiebonen wordt  diep-donker gebrand tot een top-espresso, met een romige body en een aangename bitterheid. Dat laat zich - typisch Italian style - ook voelen in de sterkere afdronk.  Een espresso zoals je hem drinkt in Palermo.

Een optimale espresso

Onze  Siciliano blend capsules hebben een bruine ring. Je zet deze koffie als heerlijke espresso of ristretto, maar ook als Italiaanse lungo komt hij flink uit de verf. Vergeet nooit je kopjes voor te verwarmen met heet water voor een perfecte espresso ervaring

De lekkerste koffies in 100% composteerbare capsules

Wat een opluchting om eindelijk te kunnen genieten van de heerlijkste koffie, zonder ecologisch schuldgevoel. Nadat je van deze heerlijke espresso hebt genoten, gooi je je capsules bij het groenafval of in de composthoop. In minder dan 6 maanden zullen de gebruikte caps afbreken tot plantaardig compost. Je hebt je eigen afval beheerd!

Samenstelling

Bewaring en houdbaarheid

Siciliano koffie capsules is minstens houdbaar tot 30-07-2022 (25pcs), 30-07-2022 (45pcs). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar