Siberische ginseng wortel stukjes

Siberische ginseng wortel stukjes

Siberische ginseng wortel stukjesEleutherococcus senticosus

(6)
  • Voor lichaam en geest
  • Ook te gebruiken als thee
  • 100% natuurlijk en zonder additieven
  • Kwaliteitsgarantie van de Europese Pharmacopée

Farmaceutische kwaliteit van Siberische ginseng

Onze Siberische ginseng wortel is van farmaceutische kwaliteit. Dat wil zeggen dat deze is getest op werkzame inhoudsstoffen. Deze Siberische ginseng bevat geen toegevoegde stoffen en is 100% puur.

Siberische ginseng is heel populair in zowel het Oosten als het Westen. Deze ginseng is al eeuwenlang bekend door zijn positieve effecten.

Gebruik van Siberische ginseng wortel stukjes

Siberische ginseng thee

Overgiet 1 theelepel Siberische ginseng met een kop heet water. 10 minuten bedekt laten trekken. Tot 3 koppen per dag.

Siberische ginseng wortel

Je kan ook op een stukje Siberische ginseng bijten.

 
Interessant? Deel dit op:

Samenstelling

Bewaring en houdbaarheid

Siberische ginseng wortel stukjes is minstens houdbaar tot 12-09-2020 (90g), 08-11-2020 (500g). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een omgeving waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

Aanverwante Producten

De mening van andere klanten

Donker bewaren

Anders verliest het snel kleur en kracht.

door Ann

goed te doen

Ik was opzoek naar adaptogenen om de stofjes in mijn lijf wat te reguleren, zodat ik rustiger word in mijn hoofd en minder gestresst. Het lijkt tot nu toe wel te werken volgens mij. Ik zou het nog wat langer moeten gebruiken om het echt goed te kunnen beoordelen, gebruik het nu 2 weken ofzo. De thee is wel lekker, al lijkt hij soms wat waterig van smaak, maar dat komt omdat ik vaak sterke kruiden thee drink. Maar net wat je gewend bent. Zit nog even te bedenken of ik hier iets van honing ofzo bij kan doen. De geur is wat hout achtig , ruikt erg lekker!!

door Annemarie

Het werkt!!!

Het heeft in een korte periode al zen goeie eigenschappen vrij !!!

door Sam

Heel erg fijn

Met de herfst heb ik super veel last van een dip, en met dit heb ik dat zoveel minder! Echt super spul! Ik word hier kalm van de treinen in je hoofd botsen wat minder. Super spul!

door Hannah

Sterk spul

Siberische ginseng ruikt een beetje naar stro en dat bracht me meteen in een gezellige knusse stemming. Wel voorzichtig de dosis opbouwen. Ik vond het zo lekker dat ik meteen drie glazen dronk en toen werd ik nogal duizelig. Met één glas voel ik me prima. Heftig spul, je voelt dat het werkt.

door Eva-Lynn

mooie combi

Ik gebruik deze wortel i.c.m. zoethout, gemberwortel, Ashwaganda en ginkgo biliba. Samen (van ieder 1 theelepel op 125 ml kokendwater)15 minuten laten trekken. Een heerlijke combi en goed om de bijnieren te ondersteunen.

door M

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar