Schisandra in theezakjes

Schisandra in theezakjes

Schisandra in theezakjes

  • Natuurlijk gedroogde bessen
  • Composteerbare theezakjes
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Schisandra bessen of Wu Wei Zi in theezakjes

De Chinese naam van schisandra is “wu wei zi”. Dit betekent “vijfsmakenvrucht”. Het vruchtvlees heeft een zoete en zure smaak, de zaden hebben een scherpe, bittere en zoute smaak. Schisandra wordt in de Chinese kruidenkunde als algemeen tonicum gebruikt, net als kruiden zoals ginseng.

Onze schisandra bessen zijn pure en zuivere gedroogde bessen en bevatten geen toevoegingen. Ze werden op een natuurlijke manier gedroogd en zitten vol met gezonde voedingsstoffen.

In onze piramidevormige theezakjes heeft de thee meer ruimte om dieper te infuseren en alle actieve stoffen en smaak aan je thee te geven. Deze theezakjes zijn bovendien duurzaam en composteerbaar.

Net zo vers en kwaliteitsvol als losse thee

Onze schisandra thee in theezakjes is precies dezelfde als deze voor onze losse thee. Dus deze thee in theezakjes is van dezelfde topkwaliteit als de losse thee.

Natuurlijke en composteerbare theezakjes

Onze theezakjes bestaan uit 100% natuurlijke vezels afkomstig van GMO-vrije mais. Ze zijn biologisch afbreekbaar waardoor ze gewoon mee gecomposteerd kunnen worden. Gezondere thee in je kopje, minder plastic in het milieu.

Schisandra thee in theezakjes gebruiken

Gebruik kokend water.  10-15 minuten laten trekken.

Samenstelling

Natuurlijk gedroogde schisandra bessen zonder toevoegingen. In theezakjes van composteerbare PLA.

Bewaring en houdbaarheid

Schisandra in theezakjes is minstens houdbaar tot 26-07-2024 (20pcs). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar