Rozemarijn bio in theezakjes

Rozemarijn bio in theezakjes

Rozemarijn bio in theezakjes

  • Krachtig en warm aroma
  • Composteerbare theezakjes
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Biologische rozemarijnthee

Deze fijne rozemarijn is van biologische teelt volgens de Europese normen. Dus zonder chemische meststoffen, en zonder gebruik van pesticiden en herbiciden. Daardoor garanderen we extra zuivere kwaliteit. Onze rozemarijn is 100% puur en natuurlijk, zonder toegevoegde stoffen. 

Rozemarijn heeft een sterk warm aroma met een uitgesproken smaak die wat tussen basilicum en tijm ligt. Rozemarijnthee wordt vaak beschreven als digestief.

In onze piramidevormige theezakjes heeft de thee meer ruimte om dieper te infuseren en alle actieve stoffen en smaak aan je thee te geven. Deze theezakjes zijn bovendien duurzaam en composteerbaar.

Net zo vers en kwaliteitsvol als losse thee

Onze biologische rozemarijnthee in theezakjes is precies dezelfde als deze voor onze losse thee. Dus deze thee in theezakjes is van dezelfde topkwaliteit als de losse thee.

Natuurlijke en composteerbare theezakjes

Onze theezakjes bestaan uit 100% natuurlijke vezels afkomstig van GMO-vrije mais. Ze zijn biologisch afbreekbaar waardoor ze gewoon mee gecomposteerd kunnen worden. Gezondere thee in je kopje, minder plastic in het milieu.

Biologische rozemarijn in theezakjes gebruiken

Laat 10 minuten trekken in heet water.

Samenstelling

100% zuivere rozemarijn van biologische teelt, zonder toevoegingen. In theezakjes van composteerbare PLA.

Bewaring en houdbaarheid

Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar