Rooibos lemon-orange in theezakjes

Rooibos lemon-orange in theezakjes

Rooibos lemon-orange in theezakjes

  • Frisse smaak
  • Zonder cafeïne
  • Kan koud en worm

Frisse rooibosthee zonder cafeïne

Deze rooibosthee lemon-orange is een frisse thee met een zoet karakter. Een heerlijke thee om de hele dag door van te genieten. Onze rooibos thee lemon-orange is 100% natuurlijk. In tegenstelling tot witte, groene en zwarte thee, bevat rooibosthee geen cafeïne. Hierdoor kan je ook 's avonds genieten van een heerlijk kopje warme rooibosthee.

In onze piramidevormige theezakjes heeft de thee meer ruimte om dieper te infuseren en alle actieve stoffen en smaak aan je thee te geven. Deze theezakjes zijn bovendien duurzaam en composteerbaar.

Net zo vers en kwaliteitsvol als losse thee

Onze rooibosthee lemon-orange in theezakjes is precies dezelfde als deze voor onze losse thee. Dus deze thee in handige theezakjes is van dezelfde topkwaliteit als de losse thee.

Natuurlijke en composteerbare theezakjes

Onze theebuiltjes bestaan uit 100% natuurlijke vezels afkomstig van GMO-vrije mais. Ze zijn biologisch afbreekbaar waardoor ze gecomposteerd kunnen worden. Gezondere thee in je kopje, minder plastic in het milieu.

Rooibosthee lemon-orange in theezakjes gebruiken

Laat de thee 10 minuten trekken in een kop warm water. Kan net zo goed als ijsthee.

Samenstelling

Rooibos, citroengras, sinaasappelschil, natuurlijk aroma, korenbloem bloemblaadjes. In theezakjes van composteerbare PLA.

Bewaring en houdbaarheid

Droog, donker en koel bewaren.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar