Rooibos bio

Rooibos bio

Rooibos bio

  • Zuivere rooibosthee
  • Zoete, honingachtige smaak
  • Natuurlijk cafeïnevrij
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Biologische rooibosthee van Zuid-Afrika

Onze zuivere rooibosthee wordt biologisch geproduceerd in Zuid-Afrika. Zuid-Afrika is het enige land waar rooibosthee natuurlijk voorkomt. De naaldjes van de rooibosstruik worden na de oogst gesneden of gebroken om de oxidatie te starten. Hierdoor krijgen ze hun typische rood-bruine kleur en vol aroma.

Pure rooibosthee heeft een zoete, honingachtige smaak en amberkleurige tint. Onze rooibosthee is 100% natuurlijk, zonder toegevoegde aroma's.

Rooibosthee zonder cafeïne

In tegenstelling tot witte, groene en zwarte thee, bevat rooibosthee geen cafeïne. Hierdoor kan je ook 's avonds genieten van een heerlijk kopje warme rooibosthee.

Rooibosthee maken

Laat rooibosthee 10 minuten trekken in heet water. Met een scheutje melk en een beetje honing om het volgens de echte Zuid-Afrikaanse traditie te drinken. Of als heerlijke verfrissende ijsthee op hete zomerdagen.

In tegenstelling tot veel zwarte en groene thees, wordt rooibosthee niet bitter als je het langer laat trekken. De smaak wordt juist voller en krachtiger.

Tip: Omdat rooibosthee zo fijn is gebruik je best een fijne theefilter of theezakje.

Koken met rooibosthee

De zoete smaak van echte rooibosthee is heerlijk in zowel zoete als hartige gerechten. Voeg eens wat fijngemalen rooibosthee toe aan beslag voor cake, soep en sauzen. Rooibos geeft ook een bijzondere smaak aan warme dranken zoals koffie, lattés en cocktails.

Samenstelling

100% zuivere, biologische rooibos uit Zuid-Afrika. Zonder toegevoegde aroma's.

Bewaring en houdbaarheid

Rooibos bio is minstens houdbaar tot 15-07-2023 (50g), 19-08-2023 (125g), 07-06-2023 (375g). Droog, donker en koel bewaren.

Aanverwante Producten

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar