Rooibos thee bio

Rooibos thee bio

Biologische rooibos theeAspalathus linearis, Redbush

  • Pure, zuivere rooibos
  • Aanvulling van antioxidanten
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Biologische rooibosthee van topkwaliteit

Onze Zuid-Afrikaanse rooibosthee is van de beste kwaliteit. Het bevat geen toevoegingen, aroma's, smaakversterkers, pesticiden of herbiciden. Deze rooibosthee is uitermate geschikt als gezondheid stimulerende drank. Deze biologische rooibosthee is uitermate geschikt voor baby's en kleine kinderen.

Stimuleert een goede gezondheid

De rooibosthee is een algemeen gezondheid stimulerende drank, te gebruiken ter aanvulling van antioxidanten. Rooibos wordt veel gebruikt bij allergie en voor het gezond ouder worden. Verder is rooibos rijk aan calcium. Hierdoor versterkt het slappe haren en breekbare nagels.

Rooibos bij allergische en rusteloze baby's

In 1968 deed een Zuid-Afrikaanse vrouw per ongeluk rooibosthee in de papfles van haar allergische en rusteloze baby. Voor het eerste in 14 maanden sliep het kindje door. Sindsdien in rooibos dé natuurlijke topper voor rusteloze baby's. Baby's en kinderen reageren heel goed op het gebruik van rooibos.

Bekijk ook onze andere rooibosthees met en zonder aroma.

Rooibos thee zetten

Rooibosthee kan je zetten als gewone thee. Je kan rooibosthee zowel warm als koud drinken. Ook als ijsthee is rooibos erg lekker.

10 minuten laten meekoken bevat rooibos nog meer antioxidanten. Vergelijkbaar met groene thee. Het verschil is dat rooibos de opname van ijzer niet vermindert én rijk is aan vitamine C.

Rooibos bij baby's en kleine kinderen

Bij baby's die borstvoeding krijgen kan de moeder voldoende rooibosthee drinken. De werkzame stoffen om krampjes (kolieken) en allergie te verminderen worden opgenomen in de moedermelk. Bij flesvoeding kan je rooibosthee gebruiken i.p.v. water. Niet opwarmen in de microgolfoven.

Samenstelling

100% biologische rooibos

Bewaring en houdbaarheid

Rooibos thee bio is minstens houdbaar tot 24-04-2022 (50g), 03-06-2022 (125g), 18-05-2022 (375g). Droog, donker en koel bewaren.

Aanverwante Producten

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar