Kampot peper rood

Kampot peper rood

Kampot peper rood Piper nigrum

  • Met de hand geoogst
  • Zoet, fruitige smaak
  • Lekker bij vis en gevogelte
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Rode Kampot peper gecultiveerd volgens lokale traditie

Onze zeldzame rode Kampotpeper komt uit de provincie Kampot in Cambodja. In Cambodja is het een traditie om het verbouwen van peper door te geven van generatie op generatie. De rijpe, rode peperbessen worden met de hand geoogst volgens traditionele methodes. Vervolgens wordt de peper natuurlijk gedroogd in de zon. Het resultaat is een heerlijke aromatische peper van bijzondere kwaliteit.

Onze importeur koopt de kampot peper rechtstreeks bij de boeren. Hij kent de streek en controleert ook zelf ter plaatse de kwaliteit. Op die manier kunnen we je altijd een optimale kwaliteit garanderen.

Fruitige, zoete rode Kampot peper

De smaak van rode Kampot is fruitig, floraal met een zoete ondertoon van vanille. Een heerlijke peper om vis, schelpdieren en gevogelte op smaak te brengen!

Gebruik

Maal de peperbolletjes fijn met een pepermolen of vijzel vlak voor de bereiding van je gerechten. Hierdoor komt de smaak beter vrij.

Samenstelling

Hele rode Kampot peperbollen.

Bewaring en houdbaarheid

Kampot peper rood is minstens houdbaar tot 01-05-2023 (50g), 01-05-2023 (200g). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

Aanverwante Producten

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar