Reishi gemalen

Reishi gemalen

Reishi gemalenGanoderma lucidum

  • Zuiver en gevriesdroogd
  • Uit Chinese geneeskunde
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Reishi paddestoel van topkwaliteit

Reishi is een veel gebruikte paddestoel in de Chinese traditionele kruidenkunde en andere Oosterse geneeswijzen. Deze "paddestoel van de eeuwigheid" is een veilig te gebruiken kruid zonder gekende bijwerkingen.

Lichtere reishi door biologische teelt op haver

Onze reishi wordt geteeld op biologisch gecertificeerde haver. Daardoor is het reishipoeder lichter dan de reishi die geteeld wordt op het substraat van bruine rijstkorrel. De reishi cultuur groeit op het substraat tot de vorming van het primordia en de vruchtlichamen wordt waargenomen.

Drogen op zeer lage temperatuur

Vervolgens wordt de volledige levenscyclus van de paddestoel gedroogd, dit is met inbegrip van mycelium, primordia, vruchtlichamen, sporen, extra-cellulaire verbindingen en de restanten van het haversubstraat. Het drogen gebeurt bij zeer lage temperaturen (lager dan 47° C) om de bioactiviteit van temperatuurgevoelige stoffen zoals enzymen, eiwitten en aminozuren te behouden. Veel andere reishi wordt gedroogd bij veel hogere temperaturen waardoor je een donkerder, gekarameliseerd effect krijgt.

Onze reishi wordt tenslotte gemalen, bemonsterd, getest en geanalyseerd.

Reishi van onberispelijke kwaliteit

In ons streven naar kwaliteit en betrouwbaarheid is de leverancier natuurlijk van uitermate groot belang. We zoeken steeds experts in hun vakgebied met veel technische kennis over de kwaliteit van hun producten. We hebben voor al onze producten kwaliteitseisen geformuleerd waaraan deze producten moeten voldoen. Elk product moet voldoen aan onze eisen en aan de geldende EU-wetgeving. We willen niet alleen dat onze producten van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn, we willen bijvoorbeeld ook dat ze zo duurzaam mogelijk geproduceerd worden.

Onze reishi leverancier is een bedrijf met een enorme passie, kennis en technische expertise over reishi. Zij zijn gespecialiseerd in de teelt en de verwerking van verschillende soorten medicinale paddestoelen in een 100% biologisch gecertificeerde omgeving. Bovendien voeren ze ook baanbrekend onderzoek in dit gebied en hebben ze meer dan 30 jaar ervaring in de teelt, verwerking en onderzoek van medicinale paddestoelen waaronder reishi.

Gebruik van Reishi gemalen

Meng elke dag 0,5 - 1 theelepel reishi in water, vruchtensap of smoothies.

Samenstelling

Ingrediënten: zuiver en gecontroleerd Reishi poeder.

Afhankelijk van het productieproces, is het mogelijk dat de kleur donkerder is dan de afbeelding hiernaast. Dit heeft geen invloed op de kwaliteit.

Bewaring en houdbaarheid

Reishi gemalen is minstens houdbaar tot 15-11-2021 (125g). Droog, donker en koel bewaren.

Voedingswaarde van Reishi gemalen

Voedingswaarde per 100g
Energie1620 kJ
Energie382 kcal
Koolhydraten82g
waarvan suikers0.01g
Eiwitten8.8g
Vetten2.3g
Verzadigde vetten0.2g

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, schelpdieren, soja, sulfiet, vis en weekdieren worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

Aanverwante Producten

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar