Quillaja honing

Quillaja honing

Op dit moment helaas niet beschikbaar

Zeldzame Quillaja honing

  • Zeldzame honing
  • Mix van zoet en pit
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Heel zeldzame honing

De groenblijvende Quillaja boom geeft de bijen een rijke oogst van enorm geurige, aromatische nectar en honingdauw. De honing is heel zeldzaam. Quillaja honing heeft een pittige mix van zoetheid en pit. Deze combinatie maakt van deze honing iets zeer bijzonders. Quillaya honing heeft een donkere amber kleur en een zachte textuur.

Italiaanse bijen bij Chileense bomen en planten

Een onverschrokken zeeman bracht in het midden van de jaren 1800 tientallen Italiaanse honingbijen aan in Chili. Slechts twee bijenkasten overleefden de reis. De enorme verscheidenheid aan inheemse bomen, planten en kruiden in Chili hielp een ontluikende bijenteelt van het land te stimuleren. Deze honing is dan ook zeer uniek en bijzonder.

Unieke honing van topkwaliteit

De bloemenhoning is natuurzuiver. Deze honing bevat geen toevoegingen en is op een natuurlijke manier, zonder opwarming, verwerkt. De bloemenhoning van Pit&Pit voldoet aan onze hoge kwaliteitsnormen en is onderworpen aan een uitgebreide analyse. De kwaliteit van deze honing is dus verzekerd.

Samenstelling

100% natuurzuivere honing zonder additieven.

De bijen van deze honing worden niet bijgevoederd. Onze honing wordt gecontroleerd zodat we er 100% zeker van zijn dat de bijen geen suiker bijgevoederd krijgen.

Bewaring en houdbaarheid

Droog, donker en koel bewaren.

Voorzorgen

Kwaliteitshoning gaat na enige tijd kristalliseren. Dit herken je aan een witte neerslag. De ene soort doet dat wat sneller dan de andere. Kristallisatie is volkomen normaal en doet geen afbreuk aan de kwaliteit van de honing. Gekristalliseerde honing kan gemakkelijk weer vloeibaar worden gemaakt door de honingpot in handwarm water te zetten of door de honingpot enkele dagen op de verwarming te zetten.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar