Psyllium/vlozaad

Psyllium/vlozaad

Psyllium of vlozaad vol vezelsPlantago afra, Ispaghula

  • Rijk aan vezels
  • Ondersteunt de spijsvertering
  • Smaak- en geurloos
  • 100% natuurlijk en zonder additieven
  • Kwaliteitsgarantie van de Europese Pharmacopée

Psyllium/vlozaad rijk aan vezels

Door de grote hoeveelheid vezels stimuleert vlozaad de spijsvertering en bevordert het een natuurlijke stoelgang. Vlozaad past in een cholesterolverlagend dieet.

Zuiver psyllium/vlozaad van farmaceutische kwaliteit

Ons vlozaad is 100% zuiver en natuurlijk, zonder toevoegingen. Uitvoerige analyses garanderen een product van farmaceutische kwaliteit. Dit vlozaad heeft een optimale werking door actieve inhoudsstoffen. Psylliumzaad bevat veel vezels en ondersteunt zo gezonde spijsverting.

Verschil tussen vlozaad en vlozaadvezels

Psylliumzaad of vlozaad zijn de hele zaden. Psylliumhusk of vlozaadvezels zijn de vliesjes van vlozaad. Een zelfde hoeveelheid psylliumhusk bevat 3 maal zoveel vezels dan psyllium zelf. Van psylliumzaad heb je dus meer nodig voor het zelfde resultaat, toch vinden sommige mensen het handiger om te gebruiken. Het heeft eenzelfde werking en het geeft een minder slijmerig gevoel in je mond dan het psylliumhusk.

Gebruik

Gebruik maximum 2 eetlepels per dag met 2 glazen water, vruchtensap, soep of andere vloeistof Een theelepel is vaak al voldoende. Je kan vlozaad ook verwerken in brood, yoghurt, muesli en rijstpap.

Vlozaad wordt ook gebruikt voor een zandkuur bij paarden.

Vlozaad is veilig te gebruiken en niet irriterend.

Samenstelling

Zuiver psylliumzaad (vlozaad) zonder toevoegingen.

Bewaring en houdbaarheid

Psyllium/vlozaad is minstens houdbaar tot 26-06-2022 (130g), 29-08-2022 (325g), 29-08-2022 (2.5kg). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een omgeving waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

Aanverwante Producten

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar