Psylliumzaad

Psylliumzaad

Psylliumzaad Vlozaad, Ispaghula

  • Rijk aan vezels
  • Voor glutenvrij bakken
  • 100% natuurlijk en zonder additieven
  • Kwaliteitsgarantie van de Europese Pharmacopée

Zuiver psyllium of vlozaad van farmaceutische kwaliteit

Ons vlozaad is 100% zuiver en natuurlijk, zonder toevoegingen. Uitvoerige analyses garanderen een product van farmaceutische kwaliteit. Dit vlozaad heeft een optimale werking door actieve inhoudsstoffen. Psylliumzaad bevat veel vezels en ondersteunt zo een gezonde spijsverting.

Verschil tussen vlozaad en vlozaadvezels

Psylliumzaad of vlozaad zijn de hele zaden. Psylliumhusk of vlozaadvezels zijn de vliesjes van vlozaad. Een zelfde hoeveelheid psylliumhusk bevat 3 maal zoveel vezels dan psyllium zelf. Van psylliumzaad heb je dus meer nodig voor het zelfde resultaat, toch vinden sommige mensen het handiger om te gebruiken. Het heeft eenzelfde werking en het geeft een minder slijmerig gevoel in je mond dan het psylliumhusk.

Psyllium of vlozaad gebruiken

Gebruik tot 2 eetlepels per dag met 2 glazen water, vruchtensap, soep of een andere vloeistof. Een theelepel is vaak al voldoende. Je kan vlozaad ook verwerken in brood, yoghurt, muesli en rijstpap. Vlozaad is veilig te gebruiken en niet irriterend.

Zorg dat je steeds voldoende drinkt in combinatie met het gebruik van psyllium.

Vlozaad wordt ook gebruikt voor een zandkuur bij paarden.

Samenstelling

Zuiver psylliumzaad (vlozaad) zonder toevoegingen.

Bewaring en houdbaarheid

Psylliumzaad is minstens houdbaar tot 07-05-2024 (130g), 21-09-2024 (325g), 07-05-2024 (1kg), 12-10-2024 (2.5kg). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

Aanverwante Producten

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar