Psyllium / Vlozaad

Psyllium / Vlozaad

Psyllium of vlozaad vol vezelsPlantago afra, Ispaghula

(13)
  • Rijk aan vezels
  • Groot zwelvermogen
  • 100% natuurlijk en zonder additieven
  • Kwaliteitsgarantie van de Europese Pharmacopée

Zuiver vlozaad / psyllium

Ons vlozaad is puur en zuiver vlozaad, zonder toevoegingen. Vlozaad is veilig te gebruiken en niet irriterend. Door de grote hoeveelheid vezels stimuleert psyllium / vlozaad de spijsvertering en bevordert een natuurlijke stoelgang. Vlozaad past in een cholesterolverlagend dieet.

Verschil tussen vlozaad en vlozaadvezels

Psyllium zaad of vlozaad zijn de hele zaden. Een zelfde hoeveelheid psylliumhusk bevat 3 maal zoveel vezels dan psyllium zelf. Van psyllium zaad heb je dus meer nodig voor het zelfde resultaat, toch vinden sommige mensen het handiger om te gebruiken. Het heeft uiteindelijk een zelfde werking en het geeft een minder slijmerig gevoel in je mond dan het psylliumhusk.

Gebruik van Psyllium / Vlozaad

Gebruik maximum 2 eetlepels per dag (tot 30g).

Steeds met voldoende vocht nemen: 2 glazen water, vruchtensap, soep... Je kan vlozaad ook verwerken in brood, yoghurt, muesli, rijstpap, ...

Vlozaad / psyllium bij kinderen

Bij kinderen (6 - 12 jaar) het gebruik beperken tot max. 1 eetlepel per dag (15g).

 
Interessant? Deel dit op:

Samenstelling

Ingrediënten: zuiver psylliumzaad (vlozaad) zonder toevoegingen.

Bewaring en houdbaarheid

Psyllium / Vlozaad is minstens houdbaar tot 31-03-2017 (130g), 31-10-2017 (1kg), 31-10-2017 (2.5kg). Droog, donker en koel bewaren.

Voorzorgen

Voldoende drinken bij het gebruik van psyllium. Eventuele geneesmiddelen neem je best met min. 1 uur afstand van psyllium.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een omgeving waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

Aanverwante Producten

De mening van andere klanten

Veel kleine witte steentjes

De vlozaad op zich is in orde. Wat ik wel vervelend vind is, dat ik elke dag een paar witte steentjes tussen vind. Niet plezant dat krakend geluid tussen je tanden!

door Stany

Verschil met zwarte psyllium?

Van de goede werking van Psyllium ben ik overtuigd. Maar wat is het verschil tussen deze Psyllium en zwarte Psyllium? Ik gebruik het zelf niet, maar geef het wel aan mijn paarden. Ook een aanrader!

door Stefanie

goed spulletje

zoooooooooo tevreden. wat is dit goed. altijd obstipatie ook al ben ik vegetariër. misschien was dit wel wat er nog ontbrak. ja het werkt goed. de darmen gaan lekker. super tevreden!!

door Marlene van Winden

Lichtere kleur?

Ik heb opnieuw vlozaad besteld. Dit vlozaad is wel veel lichter van kleur dan vroeger. Ik hoop dat het nog even goed werkt als vroeger??

Pit&Pit: De kleur van deze oogst is inderdaad een stuk lichter dan vroeger. We zoeken steeds naar de beste kwaliteit vlozaad en dat tegen een mooie prijs. Ook dit vlozaad is gecontroleerd en geanalyseerd op actieve inhoudstoffen. Kwalitatief zijn het lichte en het donkere vlozaad gelijkwaardig.

door Koen

Correcte afhandeling

De resultaten zijn zeer goed. Is wat ik ervan verwachtte. Ook de levering is correct verlopen.

door Alex Coddens

Geweldig!

Ik had al een tijdje last van zachtere ontlasting, bijna brij-achtig. Zeer vervelend, temeer omdat deze moeilijk op te houden is. Ik gebruikte al een tijdje Darmreiniger Naturel waarin psylliumvezels zitten. Twee keer per dag een bijgesloten maatschepje. Echter zo'n potje was vrij snel op en ik zocht een voordeligere oplossing. Die heb ik hier gevonden. Plus: een supersnelle levering! Helemaal top! Ik ben een vaste klant geworden!

door Brigitte

Lees meer beoordelingen

Deel je mening met andere klanten
KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar