Psyllium / Vlozaad

Psyllium / Vlozaad

Psyllium of vlozaad vol vezelsPlantago afra, Ispaghula

(16)
  • Rijk aan vezels
  • Groot zwelvermogen
  • 100% natuurlijk en zonder additieven
  • Kwaliteitsgarantie van de Europese Pharmacopée

Zuiver vlozaad / psyllium

Ons vlozaad is puur en zuiver vlozaad, zonder toevoegingen. Vlozaad is veilig te gebruiken en niet irriterend. Door de grote hoeveelheid vezels stimuleert psyllium / vlozaad de spijsvertering en bevordert een natuurlijke stoelgang. Vlozaad past in een cholesterolverlagend dieet.

Verschil tussen vlozaad en vlozaadvezels

Psyllium zaad of vlozaad zijn de hele zaden. Een zelfde hoeveelheid psylliumhusk bevat 3 maal zoveel vezels dan psyllium zelf. Van psyllium zaad heb je dus meer nodig voor het zelfde resultaat, toch vinden sommige mensen het handiger om te gebruiken. Het heeft uiteindelijk een zelfde werking en het geeft een minder slijmerig gevoel in je mond dan het psylliumhusk.

Gebruik van Psyllium / Vlozaad

Gebruik maximum 2 eetlepels per dag met 2 glazen water, vruchtensap, soep... Een theelepel is vaak al voldoende. Je kan vlozaad ook verwerken in brood, yoghurt, muesli en rijstpap.

Vlozaad of psyllium bij kinderen

Bij kinderen (6 - 12 jaar) het gebruik beperken tot max. 1 eetlepel per dag.

 
Interessant? Deel dit op:

Samenstelling

Ingrediënten: zuiver psylliumzaad (vlozaad) zonder toevoegingen.

Bewaring en houdbaarheid

Psyllium / Vlozaad is minstens houdbaar tot 09-08-2020 (130g), 25-07-2019 (1kg), 09-08-2020 (2.5kg). Droog, donker en koel bewaren.

Voorzorgen

Voldoende drinken bij het gebruik van psyllium. Eventuele geneesmiddelen neem je best met min. 1 uur afstand van psyllium.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een omgeving waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

Aanverwante Producten

De mening van andere klanten

Superspul!

Inmiddels toe aan de tweede pot. Sinds ik dit gebruik, ga ik elke dag naar het toilet. Dat is me in geen jaren overkomen. Elke morgen twee lepels in de kwark, voldoende erbij drinken en geen centje pijn meer. Dit had ik jaren geleden al moeten weten!

door Kliefje

EIN-DE-LIJK!

Eindelijk iets dat goed helpt. Ik ga sinds jaren weer eens normaal naar het toilet. Een verademing.

door Zuster Klivia

Zeer tevreden klant

Alle bovenstaande meningen deel ik. Wat ik er aan toe wil voegen is dit, mijn dochter had heel vaak last van schimmelinfectie, sinds ze het Vlozaad gebruikt niet meer gehad. Precies hetzelfde voor een nicht, na elke menstruatie schimmelinfectie, nu ze een tijdje Vlozaad gebruikt, niet meer gehad!

door Margreet

Veel kleine witte steentjes

De vlozaad op zich is in orde. Wat ik wel vervelend vind is, dat ik elke dag een paar witte steentjes tussen vind. Niet plezant dat krakend geluid tussen je tanden!

door Stany

Verschil met zwarte psyllium?

Van de goede werking van Psyllium ben ik overtuigd. Maar wat is het verschil tussen deze Psyllium en zwarte Psyllium? Ik gebruik het zelf niet, maar geef het wel aan mijn paarden. Ook een aanrader!

door Stefanie

goed spulletje

zoooooooooo tevreden. wat is dit goed. altijd obstipatie ook al ben ik vegetariër. misschien was dit wel wat er nog ontbrak. ja het werkt goed. de darmen gaan lekker. super tevreden!!

door Marlene van Winden

Lees meer beoordelingen

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar