Pitta kruidenthee bio in theezakjes

Pitta kruidenthee bio in theezakjes

Pitta kruidenthee bio in theezakjes

  • Ayurvedische thee
  • Frisse, fruitige smaak
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Biologische Pitta kruidenthee zonder aromatische toevoegingen

Volgens de Ayurveda is iedere persoon een verwevenheid van de drie dosha's: Vat, Pitta en Kapha. De Ayurvedische traditie wil balans brengen tussen de drie dosha's. In iedere persoon is een van de drie dosha's dominant aanwezig. Voor elk type bieden wij een heerlijke biologische kruidenthee, zonder aromatische toevoegingen.

Ben jij een Pitta type? Dan brengt deze thee jou tevredenheid, energie, welbespraaktheid, een goede spijsverteringskracht en een heldere geest. Natuurlijk kan je de thee ook drinken voor de heerlijke frisse tot fruitige smaken.

Net zo vers en kwaliteitsvol als losse thee

Onze Pitta kruidenthee in theezakjes is precies dezelfde als deze voor onze losse thee. Dus deze thee in handige theezakjes is van dezelfde topkwaliteit als de losse thee.

Natuurlijke en composteerbare theezakjes

Onze theebuiltjes bestaan uit 100% natuurlijke vezels afkomstig van GMO-vrije mais. Ze zijn biologisch afbreekbaar waardoor ze gecomposteerd kunnen worden. Gezondere thee in je kopje, minder plastic in het milieu.

Pitta kruidenthee in theezakjes gebruiken

Laat de thee 8-10 minuten trekken in kokend water.

Samenstelling

Pepermunt, citroengras, munt, aardbeiblad, zoethout, korenbloem, kardemom, rozenblaadjes. Uit gecertificeerde biologische landbouw, zonder toegevoegde aroma's. In theezakjes van composteerbare PLA.

Bewaring en houdbaarheid

Pitta kruidenthee bio in theezakjes is minstens houdbaar tot 06-01-2024 (20pcs). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar