Piramidezout chili bio

Piramidezout chili bio

Piramidezout chili bio

  • Chilli smaak
  • Piramidevormige zoutvlokken
  • 100% natuurlijk
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Spectaculaire zoutkristallen uit de Middellandse Zee

Dit premium zout uit de Middellandse zee is zeker een van de meestspectaculaire zouten in de wereld en is perfect voor visueel raffineren

van fijne gerechten. De piramidale vorm van het zout is er van nature, door de speling van de stroming en de wind, en de vakkennis bij het maken van zoutpannen.

Piramidezout chili, zout met uitsluitend biologische ingrediënten

Deze piramide zoutvlokken worden op smaak gebracht met de allerbeste bird’s eye chili en paprika van biologische teelt. Er worden helemaal geen kleur-of smaakstoffen gebruikt, en ook helemaal geen aroma’s of smaakversterkers. Een 100% natuurlijk product.Het zout heeft een onverwacht intense en pikante smaak.

Piramidezout chili gebruiken

De zeezout vlokjes met hun piramidevorm zetten elegante accenten en inspireren met hun buitengewone en krokante structuur- en hun mooie kleur. Het zijn haast  crispy snoepjes op je gerecht.

Het culinaire aspect én het visuele effect ontvouwen zich in gelijke mate bij hartige antipasti, salades, pasta of vleesgerechten, vegetarische gerechten als chili sin carne, en groentecurry’s.  In principe kan je elk hartig tot licht pikant gerecht toepassen.Ook in nagerechten brengen piramide zoutvlokken chili pit en warmte. Chili zoutvlokken passen ook moeiteloos bij chocolade en/of cacao recepten.

Met dit fascinerend lekkere zout breng je je tafelgasten zonder twijfel in vervoering.

Samenstelling

Zeezout , bird's eye chii*, paprika* van biologische teelt.

Bewaring en houdbaarheid

Piramidezout chili bio is minstens houdbaar tot 18-06-2023 (100g). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar