Pinda's

Pinda's

Pinda's

  • Drooggeroosterd
  • Zonder zout
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Uitsluitend droog geroosterde pinda's, zonder zout

Onze pindanoten zijn zacht en van nature olierijk. We roosteren ze uitsluitend droog, in tegenstelling tot de zogenaamde gebrande pinda's die je meestal in de winkelrekken vindt. Gebrande pinda’s worden in olie gebakken of gefrituurd. Hierdoor krijg je glanzende maar vette pinda's. Onze drooggeroosterde pinda’s zijn stevig en knapperig, minder glanzend, maar veel gezonder en super lekker.

Topkwaliteit pinda's, net zo gezond als noten

Bij pinda’s denken we spontaan aan noten. Maar eigenlijk zijn het peulvruchten in plaats van een echte noot. Ze groeien immers in de grond, niet aan bomen. Pinda's zijn rauw niet eetbaar, zoals dat wel het geval is bij noten.

De wetenschap is er het over eens: in termen van gezondheid hebben ze net zoveel voordelen als noten. Van nature bevatten pinda’s immers behoorlijk veel vitamines, het aminozuur tryptaan, en onverzadigde gezonde vetten. En wij gaan voor jou steeds op zoek naar de beste kwaliteit van pinda's die er te vinden is

Pinda's gebruiken

Pinda's eet je vanzelfsprekend uit het vuistje of als borrelhap. Maar ze zijn ook erg veelzijdig te gebruiken in de keuken. Ze geven een heerlijk smaak en romige toets aan Oosterse gerechten. Gestampt in de vijzel, zorgen ze voor een crispy aspect in salades. Ook combineren pinda's uitstekend met chocoladegerechten en desserts.

Samenstelling

100% natuurlijke droog geroosterde pinda's, zonder enige toevoeging.

Bewaring en houdbaarheid

Droog, donker en koel bewaren.

Voedingswaarde van Pinda's

Voedingswaarde per 100g
Energie2573 kJ
Energie613 kcal
Koolhydraten12.9g
waarvan suikers4.9g
Eiwitten24.4g
Vetten49.7g
Verzadigde vetten7.7g
Vezels8.4g
Natrium6mg

Allergeneninfo

Dit product bevat volgende allergenen: pinda. Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar