Pinda's gezouten

Pinda's gezouten

Pinda's gezouten

  • Drooggeroosterd
  • Mild gezouten
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Drooggeroosterde pinda's zonder extra vet

Onze gezouten pinda's zijn drooggeroosterd, zonder toevoeging van vetten. Dit in tegenstelling tot de gebrande pinda's die je meestal in de winkelrekken vindt. Gebrande pinda’s worden in olie gebakken of gefrituurd. Hierdoor krijg je glanzende maar vette pinda's. Onze drooggeroosterde pinda’s zijn stevig en knapperig, minder glanzend, maar veel gezonder en super lekker.

Droogroosteren én zouten

Het is bijzonder moeilijk om pinda's droog te roosteren én te zouten. Deze combinatie is uniek omdat men het vet meestal gebruikt om het zout aan de pinda te kleven. Toch zijn we erin geslaagd om heerlijke geroosterde pinda's te krijgen die ook nog eens lekker gezouten zijn.

Het zout bevat van nature een bepaalde vochtigheid en wordt over de pinda's gestrooid voor het roosteren. Tijdens het roosteren droogt het zout in op de pinda's waardoor het mooi blijft plakken.

Onze pinda's zijn licht gezouten. Een heerlijke smaak, zonder overdreven veel zout. We denken aan jouw gezondheid.

Topkwaliteit pinda's, net zo gezond als noten

Bij pinda’s denken we spontaan aan noten. Maar eigenlijk zijn het peulvruchten in plaats van een echte noot. Ze groeien immers in de grond, niet aan bomen. Pinda's zijn rauw niet eetbaar, zoals dat wel het geval is bij noten.

De wetenschap is er het over eens: in termen van gezondheid hebben ze net zoveel voordelen als noten. Van nature bevatten pinda’s immers behoorlijk veel vitamines, het aminozuur tryptaan, en onverzadigde 'gezonde' vetten. En wij gaan voor jou steeds op zoek naar de beste kwaliteit van pinda's die er te vinden is.

Samenstelling

Natuurlijke, droog geroosterde pinda's, zout. Zonder toegevoegd vet of additieven.

Bewaring en houdbaarheid

Pinda's gezouten is minstens houdbaar tot 24-05-2022 (300g), 24-05-2022 (900g), 24-05-2022 (2kg). Droog, donker en koel bewaren.

Voedingswaarde van Pinda's gezouten

Voedingswaarde per 100g
Energie2537 kJ
Energie613 kcal
Koolhydraten12.9g
waarvan suikers4.9g
Eiwitten24.4g
Vetten49.7g
Verzadigde vetten7.7g
Vezels8.4g
Natrium404mg

Allergeneninfo

Dit product bevat volgende allergenen: pinda. Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar