Pinda Relish

Pinda Relish

Pinda Relish

  • Maleisische smaakmaker met pinda's
  • Zonder kunstmatige toevoegingen
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Maleisische smaakmaker zonder kunstmatige toevoegingen

Deze relish met pinda's is een echte Maleisische specialiteit. Dankzij gember, limoengras en azijn smaakt de relish tegelijk ook zurig en fris. Je kan deze relish op oneindig veel manieren gebruiken.

Onze relish is 100 % puur en vrij van kunstmatige toevoegingen.

Wat is relish?

Relish is een zoetzure saus gemaakt van gehakte groenten, fruit en kruiden die worden gepekeld in azijn. Relish was oorspronkelijk een Indische traditie om groenten en fruit langer te bewaren. Intussen heeft relish de hele wereld veroverd in de vorm van pickles, chutneys, salsa en veel meer varianten.

Gebruik van Pinda Relish

Gebruik deze relish als beleg voor toastjes of brood, als smaakmaker in pasta's, rijst of soep of meng de relish met mayonaise om een originele dip te creëren.

Samenstelling

Ingrediënten: ui, azijn, pindanoten (34.6 %), suiker, lichte soja saus, olie, tomaat, garnalenpasta, chili, zout, look, gember, limoengras.

100 % puur en zonder kunstmatige toevoegingen.

Bewaring en houdbaarheid

Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product bevat volgende allergenen: zout, suiker, soja, schaaldieren, pinda. Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar