Perzich blauw zout brokken

Perzich blauw zout brokken

Perzich blauw zout brokken

  • Indrukwekkende blauwe gloed
  • Grote brokken
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Natuurlijk steenzout met indrukwekkende blauwe gloed

Perzisch blauw zout is een ware exclusiviteit en erg geliefd bij fijnproevers. Dit zuivere zeezout heeft een indrukwekkende blauwe gloed die elk gerecht tot een uniek kunstwerkje verheft. De smaak van het Perzisch blauwe zout is in eerste instantie erg krachtig en zout maar wordt al snel aangenaam mild, met een zoete ondertoon.

Bijzonder zeldzaam zout uit Perzië

Ons Perzisch blauwzout wordt gewonnen in een zoutmijn in de provincie Semman, in Noord-Iran. Dit is de enige zoutmijn waar men dit zeldzame blauwe zout kan vinden. De natuurlijke zoutrots ontstond uit een eeuwenoud zoutmeer. Door verschuivingen en holtes in de kristalstructuur kreeg dit zout haar unieke, blauwe gloed. Ons Perzisch blauwe zout is 100% natuurlijk en helemaal van vrij van toevoegingen.

Perzisch blauw zout brokken gebruiken

Het Perzische blauwe zout is een echte eye catcher op je gerechten. Gebruik het op truffel, zeevruchten, vlees en geroosterde groenten. Het combineert ook lekker met gevogelte, vis en toetjes.

Deze brokken zijn het meest geschikt om zelf te vermalen in de vijzel. Zo kan je de gewenste textuur en grootte perfect op je gerechten afstemmen. Strooi of schik het zout vervolgens over gerechten als laatste stap.

Samenstelling

Zuiver Perzisch blauw zout in brokken van 2 tot 5 cm groot. 100% natuurlijk, zonder toevoegingen.

Bewaring en houdbaarheid

Perzich blauw zout brokken is minstens houdbaar tot 30-06-2024 (1kg). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar