Pequin chilipeper

Pequin chilipeper

Pequin chilipeperCapsicum annuum

  • Klein maar heet
  • Scoville 4/5
  • Fruitige, rokerige smaak
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Kleine maar hete chilipepertjes

Pequin chilipepers zijn hele kleine, ovaalvormig chilipepers. Hun naam is afgeleid van 'pequeño': klein in het Spaans. Ze staan ook bekend als bird's pepper (niet te verwarren met bird's eyes chili's) omdat vogels dol zijn op verse pequin pepers. Onze pequin pepers zijn gedroogd en hebben een fruitige, rokerige tot nootachtige smaak. Met een Scovillescore van 4/5 zijn deze pepertjes heet.

Gebruik

Pequin chilipepers zorgen voor een aangename hitte in al je gerechten. Voeg ze toe aan soepen, stoverijen, bonenschotels of serveer bij kip. Deze chilipeper is het basis ingrediënt van Mexicaanse Cholula hot sauce.

Laat de gedroogde chilipepers voor gebruik 10 minuten wellen in heet water. Snijd ze vervolgens in stukjes of pureer ze voor ze toe te voegen aan je gerecht. Je kan ze ook rechtstreeks toevoegen aan je gerecht tijdens de laatste 10 minuten van de kooktijd.

Samenstelling

Hele, gedroogde pequin chilipepers. 100% natuurlijk, zonder toevoegingen.

Bewaring en houdbaarheid

Pequin chilipeper is minstens houdbaar tot 08-03-2021 (35g). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een omgeving waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar