Pasilla chilipeper gemalen

Pasilla chilipeper gemalen

Pasilla chilipeper gemalenCapsicum annuum

  • Zoete, rokerige smaak
  • Scoville 2/5
  • In Mexicaanse moles
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Zoete, rokerige pasilla chilipeper

Pasilla chilipepers zijn gedroogde, lange chilaca chilipepers. Deze donkere chilipepers hebben een donker paarse tot zwarte kleur en rimpelige textuur. De smaak is zoet en rokerig met noten van chocolade, bessen en rozijnen. Pasilli chilipeper is iets heter en minder zoet dan ancho chilipepers. Met een Scoville score van 2/5 behoort de pasilla tot de milde chilipepers. Onze gemalen pasilla chilipepers zijn volledig vrij van toevoegingen.

Gebruik van gemalen pasilla chilipeper

Deze gemalen pasilla chilipepers kan je rechtstreeks toevoegen aan gerechten. Samen met de ancho en de mulatto chilipeper, is de pasilla een vaste waarde in authentieke Mexicaanse moles. Pasilla chilipeper is ook erg lekker in Mexicaanse salsa's, adobesauzen en pikante rubs. In de Westerse keuken kan je deze peper combineren met fruit, eend, zeevruchten, lam, paddestoelen, honing, look, venkel en oregano.

Samenstelling

Gemalen Pasilla chilipeper. 100% natuurlijk, zonder toevoegingen.

Bewaring en houdbaarheid

Pasilla chilipeper gemalen is minstens houdbaar tot 29-01-2022 (50g). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, schelpdieren, soja, sulfiet, vis en weekdieren worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar