Paranotendrink bio

Paranotendrink bio

Paranotendrink bio

  • Plantaardige melkvervanger
  • Zonder toegevoegde suiker
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Unieke smaak van paranoten

Brazil Nuts, of paranoten zoals ze in het Nederlands heten, zijn de basis van deze plantaardige drink. Deze paranoten worden toegevoegd aan zuiver Italiaans bronwater samen met rijstzetmeel, johannesbroodpitmeel, zonnebloem lecithine en zeezout om een perfecte mengeling te maken.

Boordevol mineralen en selenium

Paranoten komen uit Brazilië en de buurlanden Peru en Bolivia. Deze noten zitten boordevol mineralen. Met name staan ze bekend voor selenium. Selenium is een noodzakelijk mineraal voor de goede werking van je lichaam, maar eerder zeldzaam in een westers dieet. Deze drink is een fijne manier om van al het goeds van paranoten te genieten.

Zonder gluten, lactose of toegevoegde suiker

Deze Brazil Nuts drink is veelzadig te gebruiken, altijd heerlijk in je koffie, in de ontbijt bowl met muesli, cornflakes, havermout of bij het maken van smoothie. Deze drink bevat geen bewaarmiddelen, toegevoegde aroma’s of toegevoegde suiker.

Samenstelling

Biologische paranoten, zuiver Italiaans bronwater, rijstzetmeel, johannesbroodpitmeel, zonnebloem lecithine en een snuifje zeezout.

Bewaring en houdbaarheid

Paranotendrink bio is minstens houdbaar tot 14-04-2021 (1l). Droog, donker en koel bewaren.

Voedingswaarde van Paranotendrink bio

Voedingswaarde per 100g

Allergeneninfo

Dit product bevat volgende allergenen: noten. Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, schelpdieren, soja, sulfiet, vis en weekdieren worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar