Paranoten

Paranoten

Op dit moment helaas niet beschikbaar

Paranoten, Braziliaanse of Amazone noten

  • Puur natuur en supervers
  • Goed opneembare selenium
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Pure paranoten voor extra selenium

Paranoten bevatten uitzonderlijk veel goed opneembare selenium. Dat is een zeldzaam, maar noodzakelijk mineraal voor de goede werking van ons lichaam. Paranoten zijn vrij mals en smaken mild. Ze komen van de laatste oogst en zijn dus altijd supervers. Ze zijn enkel ontdopt. Klaar om zo te eten!

Zoveel goeds in één nootje

Naast selenium bevatten paranoten ook andere gezonde mineralen en vitaminen. Denk maar aan vitamine E en fosfor. Al die mineralen en vitaminen helpen om de natuurlijke weerstand te verhogen en om meer energie te krijgen. De paranoot is ook een sterke antioxidant.

Puur natuur

Noten verliezen bij het bewerken een deel van hun voedingswaarde. Wil je noten eten voor je gezondheid, gebruik dan onbewerkte noten zoals deze paranoten. Het merendeel van de paranoten die je in supermarkten en speciaalzaken vindt, zijn helaas bewerkt. Ze zijn geroosterd, gefrituurd, gezouten of gesuikerd. Onze noten zijn wel onbewerkt en puur natuur. Gezond en helemaal vrij van additieven!

Gebruik

Eet paranoten puur als tussendoortje of verwerk in recepten. Hak de nootjes fijn en voeg toe als knapperige toets aan gebak, smoothies, salades en rijst- of couscousgerechten. Ook leuk als topping op yoghurt, pudding, cakes en andere desserts. Paranoten zijn het lekkerst van november tot mei.

Gebruik van Paranoten

Gedopte paranoten uit Bolivië. Biologisch, 100% natuurlijk en zonder additieven.

Samenstelling

100% zuivere paranoten

Bewaring en houdbaarheid

Droog, donker en koel bewaren.

Voedingswaarde van Paranoten

Voedingswaarde per 100g

Allergeneninfo

Dit product bevat volgende allergenen: noten. Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

Aanverwante Producten

Recepten

Pesto van paranoten en waterkers

Maal 16 - 20 paranoten, 2 teentjes knoflook, 2 handenvol waterkers, 150 g Parmezaanse kaas, sap van 1/2 citroen, zwarte peper en 4 el olijfolie in een keukenmachine. Meng het geheel tot het een gladde saus is. Lekker bij pasta, vis of vlees.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar