Panax ginseng gemalen

Panax ginseng gemalen

Panax ginseng gemalen

  • Panax CA Meijer
  • Farmaceutisch kwaliteit
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Farmaceutische kwaliteit van Panax ginseng

Onze Panax ginseng is van farmaceutische kwaliteit en dus getest op werkzame inhoudsstoffen. Hierdoor kunnen wij een optimale werking garanderen. 'Panax' is afgeleid van de  Griekse woorden ''pan' en 'acos'. Wat respectievelijk "alles" en "remedie" betekent.

Koreaanse ginseng

Onze Panax ginseng is van het type Panax CA Meijer, ook wel Koreaanse ginseng genoemd. De gedroogde en gemalen wortels zijn al 6-7 jaar oud, zodat ze tot volle rijpheid zijn gekomen. Dan pas hebben ze het maximale gehalte aan ginsenoïden.  Het is 100% zuivere ginseng, zonder toevoegingen.

Gebruik

Roer het poeder in een glas sap of melk. je kan ook een infuus maken door 1 theelepel te overgieten met kokend water, 10 minuten te laten trekken en te zeven. Eén tot 3 tassen per dag. Ook erg handig: vul zelf onze lege capsules met de gemalen ginseng

 
Interessant? Deel dit op:

Samenstelling

Gemalen Ginseng Panax wortel, 100% natuurlijk zonder toevoegingen.

Bewaring en houdbaarheid

Panax ginseng gemalen is minstens houdbaar tot 28-05-2021 (90g), 26-11-2022 (225g). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een omgeving waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar