Paardenbloemblad in theezakjes

Paardenbloemblad in theezakjes

Paardenbloemblad in theezakjes

  • Zonder toevoegingen
  • In handige theezakjes
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Zuiverend paardenbloemblad van farmaceutische kwaliteit

Ons zuiver gedroogd paardenbloemblad is van farmaceutische kwaliteit. Het is geanalyseerd op actieve inhoudstoffen en voldoet aan de strenge eisen van de Europese Farmacopée. Zo kunnen wij een optimale werking en kwaliteit garanderen. Ons paardenbloemblad is geschikt als zuiverende kruidenthee.

In onze piramidevormige theezakjes heeft de thee meer ruimte om dieper te infuseren en alle actieve stoffen en smaak aan je thee te geven. Deze theezakjes zijn bovendien duurzaam en composteerbaar.

Net zo vers als de losse blaadjes

Ons paardenbloemblad in theezakjes is precies dezelfde als het losse kruid. Dus onze thee in theezakjes is van dezelfde topkwaliteit als de losse thee.

Natuurlijke en composteerbare theezakjes

Onze theezakjes bestaan uit 100% natuurlijke vezels afkomstig van GMO-vrije mais. Ze zijn biologisch afbreekbaar waardoor ze gewoon mee gecomposteerd kunnen worden. Gezondere thee in je kopje, minder plastic in het milieu.

Samenstelling

Zuiver paardebloemblad van farmaceutische kwaliteit. 100% natuurlijk, zonder toevoegingen. In theezakjes van composteerbare PLA.

Bewaring en houdbaarheid

Paardenbloemblad in theezakjes is minstens houdbaar tot 21-09-2024 (20pcs). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar