Paardenbloemblad in theezakjes

Paardenbloemblad in theezakjes

Paardenbloemblad in theezakjes

  • Zonder toevoegingen
  • In handige theezakjes
  • 100% natuurlijk en zonder plastic
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Zuiverend paardenbloemblad van farmaceutische kwaliteit

Ons zuiver gedroogd paardenbloemblad is van farmaceutische kwaliteit. Het is geanalyseerd op actieve inhoudstoffen en voldoet aan de strenge eisen van de Europese Farmacopée. Zo kunnen wij een optimale werking en kwaliteit garanderen. Ons paardenbloemblad is geschikt als zuiverende kruidenthee.

Net zo vers als de losse blaadjes

Ons paardenbloemblad in theezakjes is precies dezelfde als het losse kruid. Dus onze thee in theezakjes is van dezelfde topkwaliteit als de losse thee.

Géén plastic meer in je thee!

Alle theezakjes zien er dan wel onschuldig uit, maar vrijwel allemaal bevatten ze plastic. Onze theebuiltjes bestaan daarentegen uit 100% natuurlijke vezels. Die zijn gemaakt van maiszetmeel, afkomstig van GMO-vrije mais. Je gebruikt ze zoals elk ander builtje voordien, maar gelukkig is er geen plastic meer in je kop.

Samenstelling

Zuiver paardebloemblad van farmaceutische kwaliteit. 100% natuurlijk, zonder toevoegingen. In theezakjes van composteerbare PLA zonder plastic.

Bewaring en houdbaarheid

Paardenbloemblad in theezakjes is minstens houdbaar tot 13-07-2023 (20pcs). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, schelpdieren, soja, sulfiet, vis en weekdieren worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar