Oregano etherische olie LaDrome

Oregano etherische olie LaDrome

Oregano etherische olie LaDromeOriganum compactum

(1)
  • Pittig en kruidig
  • Zuiver en onverdund
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Zuivere etherische olie van oregano

De etherische olie van oregano heeft een pittig en kruidig aroma en doet wat denken aan tijm. Het is goed te mengen met etherische olie van cederhout, lavendel, citroen, bergamot, pompelmoes, sinaasappel en petitgrain.

Gebruik van Oregano etherische olie LaDrome

Verstuiven / verdampen

Tot 3 druppels etherische olie van oregano met enkele druppels etherische olie van ravintsara een kwartier tot een half uur verstuiven.

Massage / Kompres

Verdun tot 30 druppels etherische olie van oregano in 100 ml neutrale plantaardige olie (bv. amandelolie) en masseer lokaal of via een kompres.

In bad

Los 3 druppels etherische olie van oregano op in Disp’arome en voeg toe aan het bad.

Inwendig

De etherische olie van oregano kan je gebruiken als smaakstof bij bijvoorbeeld sauzen en vleesgerechten. Gebruik slechts 1 of 2 druppeltjes.

 
Interessant? Deel dit op:

Samenstelling

Verkregen door: traditionele waterdampdistillatie
Gebruikte delen:bladeren
Herkomst: Marokko

Bewaring en houdbaarheid

Oregano etherische olie LaDrome is minstens houdbaar tot 23-05-2022 (10g). Droog, donker en koel bewaren.

Voorzorgen

Niet gebruiken bij kinderen onder de 12 jaar. Tijdens de zwangerschap enkel verdampen. Voorzichtig gebruiken op een gevoelige huid.

Aanverwante Producten

De mening van andere klanten

Oregano inwendig gebruik

Deze Oregano olie van pit&pit is 100% biologisch en kan je inwendig gebruiken. Ik gebruik deze olie nu al ruim een jaar wanneer ik keelpijn op voel komen of andere griepachtige verschijnselen krijg. (...) Oregano is één van de krachtigste (...) middelen die de natuur te bieden heeft. Vandaar dat het zo goed werkt (...). Het heeft een nog veel bredere werking, maar dan zult u zichzelf hier verder in moeten verdiepen bijvoorbeeld via internet. Wat ik wel zeer wil benadrukken is de kracht van deze etherische olie! Ga niet lichtzinnig met Oregano olie om en denk niet dat je moet starten met een flinke hoeveelheid. Werk met druppeltjes per keer.
Nu over de wijze van inname. Je kunt het naar mijn inziens op twee manieren goed innemen. Eerste manier is op een theelepel. Laat 1 druppel Oregano olie vallen op een theelepel en voeg wat olijfolie toe. oplikken en meteen een glaasje water opdrinken. Tweede manier is om een druppel in een lege capsule te laten vallen (ook bij pit&pit verkrijgbaar) en al dan niet wat olijfolie toevoegen met pipet. Dit met een glas water innemen. Welke wijze van inname je wilt uitproberen, start met 1 druppeltje per keer en bouw eventueel langzaam wat op. Maar onthoudt dat overdaad schaadt. Gebruik de olie alleen wanneer nodig en stop als de klacht verdwijnt. Lang gebruik zal echter niet nodig zijn.
Ik adviseer dat als je deze olie inwendig wilt gebruiken zoals ik doe, dit altijd kort voor of direct na een maaltijd te doen. Dan is de kans op maagklachten minimaal te noemen. Bij langdurig of intensief gebruik, zou ik persoonlijk een "probioticum" erna of erbij gebruiken. Houd je jezelf aan deze spelregels, dan heb je een supermiddel in handen (...) en eigenlijk nog veel meer. Succes! (nvdr: we hebben helaas enkele medische termen uit deze beoordeling moeten verwijderen vanwege wettelijke beperkingen)

door J.P.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar