Oregano bio

Oregano bio

Oregano bio

  • Bio pizzakruid
  • Bedwelmend sterk aroma
  • Combineert perfect met tomaten
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Oregano met bedwelmende smaak en aroma

Oregano doet meteen denken aan Griekenland en Turkije, waar het werkelijk overal groeit. Maar ook het Italiaanse aroma knalt er uit. Niet voor niets is pizzakruid de bijnaam van deze gedroogde smaakmaker. Oregano kan je best van bij het begin van het kookproces toevoegen, onze oregano geeft in warme gerechten meer smaak af als het langer bereidt wordt.

Oregano van biologische teelt

Deze oregano is van biologische teelt volgens de Europese normen. Dus zonder chemische meststoffen, en zonder gebruik van pesticiden en herbiciden. Daardoor garanderen we extra zuivere kwaliteit. Het is 100% natuurlijk, en dus zonder additieven of bewaarmiddelen.

Oregano of pizzakruid gebruiken

Samen met basilicum is oregano onmisbaar in pastasauzen, geroosterde mediterraanse groenten en natuurlijk op pizza. Ook lekker in roomsauzen, dressings, soepen en kruidenboter. Oregano is uitstekend in ei en kaas gerechten zoals omelet of quiches.

Besmeer oregano met olijfolie op je vlees, vis of groenten voor de grill of barbecue. Strooi oregano net zo automatisch over feta, zoals je dat met basilicum over mozzarella zou doen.

Combineren

Oregano werkt goed in combinatie met basilicum, knoflook, tijm en peterselie.

Samenstelling

Zuivere oregano van biologische teelt zonder additieven.

Bewaring en houdbaarheid

Oregano bio is minstens houdbaar tot 08-01-2023 (25g), 08-01-2023 (70g). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar