Oranjebloesemhoning

Oranjebloesemhoning

Oranjebloesemhoning Sinaasappelhoning

  • Van sinaasappelbomen
  • Lekker zoet en fruitig
  • Gemengde Europese oorsprong
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Zoete en fruitige honing

Oranjebloesemhoning heeft een lekker zoete smaak en een fruitig aroma van bloeiende sinaasappelbomen. Het is een vloeibare honing die eenvoudig smeert. Lost ook gemakkelijk op in dranken. Oranjebloesemhoning heeft een aantrekkelijke en heldere goudkleur.

Kwaliteitsgarantie

Onze oranjebloesemhoning is van gemengde Europese oorsprong. Hij is onbewerkt, puur en natuurzuiver. Hij bevat geen toevoegingen en is op een natuurlijke manier, zonder opwarming, verwerkt. Deze honing voldoet aan hoge kwaliteitsnormen en is onderworpen aan een uitgebreide analyse. Onze honing wordt zorgvuldig gecontroleerd zodat we er zeker van zijn dat de bijen geen suiker bijgevoederd krijgen tijdens de bloeiperiode.

Gebruik

Oranjebloesemhoning smaakt heerlijk op een boterham, in thee of bij yoghurt.

Samenstelling

Koudgeslingerde oranjebloesemhoning van gemengde Europese oorsprong. Natuurzuiver en zonder additieven. De bijen worden tijdens de bloeiperiode niet bijgevoederd.

Bewaring en houdbaarheid

Oranjebloesemhoning is minstens houdbaar tot 01-09-2023 (500g). Droog, donker en koel bewaren.

Voedingswaarde van Oranjebloesemhoning

Voedingswaarde per 100g

Voorzorgen

Onbewerkte honing kan na een tijdje kristalliseren. Dit herken je aan een witte neerslag. Deze kristallisatie is een volkomen natuurlijk proces en doet geen enkele afbreuk aan de kwaliteit van de honing. Maak gekristalliseerde honing weer vloeibaar door de honingpot enige tijd in handwarm water (maximum 40°C) of op de verwarming te plaatsen. Let op dat de honing niet te warm wordt, want dan verdwijnen heel wat voedingsstoffen. Roer in de licht opgewarmde honing om de natuurlijk romige of vloeibare textuur te herstellen.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

Aanverwante Producten

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar