Omelet & Frittata kruidenmix

Omelet & Frittata kruidenmix

Omelet & Frittata kruidenmix

  • Traditionele omeletkruiden
  • Authentiek Italiaans
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Milde kruidenmix voor omelet en eiergerechten zonder additieven

Onze kruidenmix voor Omelet en Frittata is een originele mengeling zonder zout of additieven. De traditionele Italiaanse kruidenmix geeft veel smaak aan alle eiergerechten zoals ei, omelet, roerei, quiche en Italiaanse Frittata.

Frittata is een mengeling met restjes groenten en pasta die gemengd worden met ei. Heerlijk als ontbijt de volgende dag of als snelle lunch.

Traditionele Italiaanse kruidenmix rechtstreeks uit Italië

De kruidenmix voor Omelet & Frittata wordt gemaakt door een traditioneel Italiaans familiebedrijfje. Met deze kruidenmix haal je dan ook de echte Italiaanse keuken in huis.

Gebruik

Voeg de traditionele kruidenmix voor omelet en frittata toe aan omelet en andere ei-gerechten. Laat even bakken en buon appetito!

Samenstelling

Paprika, bieslook, knoflook.

Bewaring en houdbaarheid

Omelet & Frittata kruidenmix is minstens houdbaar tot 31-12-2023 (60g), 31-12-2023 (150g). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

Aanverwante Producten

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar