Omega-3 visolie capsules

Omega-3 visolie capsules

Omega-3 visolie capsules

  • Vers gemaakt in Noorwegen
  • Kleine softgels, gegarandeerd zonder nasmaak
  • 100% duurzaam

Omega-3 uit verse, zuivere vis uit Noorwegen

Onze Omega-3 MSC visolie is de nieuwste generatie visolie. Het gebruik van misschien wel de meest verse visolie ter wereld uit het Noorden van Noorwegen, maakt de softgel vrij van oprispingen met vislucht. Deze visolie uit wilde vis wordt altijd gecontroleerd op kwaliteit en zo nodig dubbel gezuiverd.

Afkomstig van duurzaam gevangen vis

De visolie uit deze omega-3 capsules is 100% duurzaam, door MSC gecertificeerd en klimaat-neutraal. Het Wereld Natuur Fonds ziet het MSC-keurmerk als de beste garantie voor een duurzame visserij. Voor deze capsules wordt er zelfs geen vis extra gevangen. De olie wordt gehaald uit de lever van kabeljauw terwijl de rest van de kabeljauw gebruikt wordt om als filet te eten.

Rijk aan EPA en DHA

Deze omega-3 capsules zijn rijk aan de omega-3 visvetzuren EPA en DHA en heeft wetenschappelijk bewezen gezondheidsclaims voor het goed blijven functioneren van het hart, hersenen en ogen.

Samenstelling

Ingrediënten: Kabeljauwleverolie, capsuleomhulsel (rundgelatine, glycerol, water, vanille aroma) en als antioxidant tocoferol-rijk extract. 2 capsules bevatten in totaal 336 mg Omega3 waarvan 112 mg EPA en 168 mg DHA.

Bewaring en houdbaarheid

Omega-3 visolie capsules is minstens houdbaar tot 01-12-2022 (60pcs). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product bevat volgende allergenen: vis. Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar