Olijfolie premium

Olijfolie premium

Olijfolie premium

  • Bio extra vierge
  • Van Zuid-Spaanse olijven
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Goudgele premium olijfolie uit Zuid-Spanje

Onze elegante olijfolie van eerste koude persing wordt geproduceerd ten Zuiden van Valencia. Dat doen we In samenwerking met een biologisch familiebedrijf dat het hele proces zelf beheert. Van het onderhoud van de olijfgaarden tot gebottelde eindproduct staat de zorg voor kwaliteit bovenaan.

Extra gezond door lage zuurtegraad

De zuurtegraad van olijfolie is bij uitstek bepalend voor de kwaliteit. Een olijfolie mag Extra Virgin genoemd worden als de zuurtegraad lager is dan 0,8%. Onze Spaanse olijfolie heeft een zuurtegraad van 0,42% (dit kan verschillen per lot) en ligt daarmee die ver onder deze grens.

Ambachtelijk en natuurlijk product

Onze olijfolie wordt geproduceerd in biologisch onderhouden olijfgaarden zonder enige vervuiling of gebruik van pesticiden. Spaanse zon en snoeien met vakkennis zijn de belangrijkste elementen voor het telen van kwaliteitsvolle olijven.

De olie van eerste persing wordt verkregen door gebruik te maken van natuurlijke processen, volledig zonder oplosmiddelen en met een temperatuur die gedurende het hele proces altijd lager is dan 35 graden.

Samenstelling

100% biologisch gecertificeerde olijfolie. Extra virgin olijfolie van de eerste persing. Rechtstreeks uit olijven en op mechanische wijze verkregen olijfolie van superieure kwaliteit.

Bewaring en houdbaarheid

Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, schelpdieren, soja, sulfiet, vis en weekdieren worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar