Notenmix gezouten

Notenmix gezouten

Notenmix gezouten

  • Drooggeroosterd zonder vet
  • Met onbewerkt Keltisch zeezout
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Knapperige mengeling van 5 soorten noten

Deze geroosterde notenmix is een knapperige mengeling van 5 verschillende soorten drooggeroosterde noten: witte amandelen, bruine amandelen, cashewnoten, pecannoten en hazelnoten. Door de notenmix te roosteren krijgt deze een intensere smaak en knapperigere textuur dan onze natuurlijke notenmix. 

Droogroosteren voor de goede vetten

We roosteren onze noten droog, zonder olie of vet. De 'gebrande', 'geroosterde' of 'gefrituurde' cashewnoten die je elders vindt, zijn knapperig gemaakt door het gebruik van olie. Hierdoor worden de noten vetter en veel ongezonder. Bij het droogroosteren blijven de gezonde notenvetten in de noten en komen er geen extra en slechte vetten bij. Naast een snuifje Keltisch zeezout, voegen we er geen andere smaakmakers of additieven aan toe.

Uniek: droogroosteren mét Keltisch zeezout

We kruiden deze drooggeroosterde noten lichtjes met ons natuurlijk Keltisch zeezout. Dit mineraalrijke zeezout wordt met de hand gewonnen in de Franse Guérandestreek. Ons grijze Keltische zout is volledig onbewerkt en natuurlijk. Niet te vergelijken dus met geraffineerd zout dat men gebruikt voor gezouten nootjes uit de supermarkt.

Keltisch zeezout bevat van nature een bepaalde vochtigheid en wordt over de noten gestrooid voor het bakken. Tijdens het bakken droogt het zout in op de noten waardoor het blijft plakken. Dit is een zeer bijzonder proces voor een heerlijk en gezond resultaat.

Gezouten en geroosterde notenmix gebruiken

Deze gezouten en geroosterde noten zijn een gezonder alternatief voor chips of gezouten en gebrande nootjes uit de supermarkt. Veel gezonder en veel lekkerder, maar ook wel verslavend.

Eet deze notenmix als tussendoortje, tijdens het studeren, bij het sporten of meng ze onder je salade voor een krokante en zoute toets.

Samenstelling

Drooggeroosterde hazelnoten, cashewnoten, bruine amandelen, witte amandelen, peccannoten, Keltisch zeezout (1%). 100% natuurlijk en zonder additieven.

Bewaring en houdbaarheid

Notenmix gezouten is minstens houdbaar tot 10-04-2022 (250g), 10-04-2022 (750g). Droog, donker en koel bewaren.

Voedingswaarde van Notenmix gezouten

Voedingswaarde per 100g
Energie2659 kJ
Energie642 kcal
Koolhydraten16.3g
waarvan suikers5.4g
Eiwitten16.5g
Vetten58.9g
Verzadigde vetten5.9g
Vezels9.3g
Natrium400mg

Allergeneninfo

Dit product bevat volgende allergenen: noten, zout. Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar