Notenmix geroosterd

Notenmix geroosterd

Notenmix geroosterd

  • Drooggeroosterd
  • Zonder vet of zout
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Knapperige notenmengeling 

Onze geroosterde notenmix is een knapperige mengeling van 5 verschillende soorten drooggeroosterde noten: witte amandelen, bruine amandelen, cashewnoten, pecannoten en hazelnoten. 

Droogroosteren voor gezonde vetten

Door de notenmix te roosteren, krijgt deze een intensere smaak en knapperigere textuur dan de natuurlijke notenmix. We roosteren onze noten droog, zonder olie of vet. Hierdoor blijf je de natuurlijke en gezonde vetten van de noten behouden. We voegen er geen zout, andere smaakmakers of additieven aan toe.

Absolute favoriet bij jongeren

Deze notenmix is een absolute favoriet bij tieners in de groei en studenten tijdens de blok. Onze geroosterde notenmix, samen met de drooggeroosterde mix met pinda's, is bij hen zelfs nog populairder dan zijn ongeroosterde variant. Jongeren zijn er dol op, hun hersenen ook.

Geroosterde notenmix gebruiken

Deze geroosterde notenmix is een krokante snack voor elk moment van de dag. Een heerlijk knabbeltje voor tussendoor, 's avonds bij een kop thee of tijdens het studeren. Je kan ook een handje notenmix toevoegen aan salades of kaasschotels voor een krokante toets.

Samenstelling

Witte amandelen, bruine amandelen, cashewnoten, pecannoten en hazelnoten. 100% natuurlijk en zonder additieven.

Bewaring en houdbaarheid

Notenmix geroosterd is minstens houdbaar tot 27-05-2020 (250g), 27-05-2020 (750g), 27-05-2020 (2kg). Droog, donker en koel bewaren.

Voedingswaarde van Notenmix geroosterd

Voedingswaarde per 100g
Energie2595 kJ
Energie623 kcal
Koolhydraten18g
waarvan suikers3.9g
Eiwitten17g
Vetten56.4g
Verzadigde vetten6.1g
Vezels8.6g

Allergeneninfo

Dit product bevat volgende allergenen: noten. Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een omgeving waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar