Murgh Mukhani Currypasta

Murgh Mukhani Currypasta

Op dit moment helaas niet beschikbaar

Murgh Mukhani Currypasta

  • Romige, milde currypasta
  • Voor traditioneel Indische butter chicken
  • Met verse kruiden en zonder additieven

Natuurlijke Murgh Makhani currypasta zonder additieven

Murgh makhani is een romige, milde currypasta gekruid met gember, look, komijn en kokosnoot. De Murgh Makhani currypasta van Karimix wordt gemaakt met verse kruiden volgens Indische traditie en zonder toevoegingen. Geen smaakversterkers, bewaarmiddelen of kleurstoffen.

Heerlijke kruidenmengeling uit de Indische keuken

Deze heerlijke kruidenmengeling ligt aan de basis van een van de meest bekende gerechten uit de Indische keuken, Butter Chicken. Het gerecht komt uit Delhi en je vindt het in elk Indisch restaurant op de kaart. Het mag niet verward worden met Chicken Tikka Massala. Beide gerechten ogen gelijk en worden traditioneel geserveerd met kip. Het verschil ontstaat in de kruidenmengelingen die aan de basis van de recepten liggen.

Murgh Makhani currypasta gebruiken in de keuken

Gebruik de pasta als marinade voor kip om Butter Chicken te maken. Of voeg een eetlepel Murgh Makhani currypasta toe aan je gerechten en haal de traditioneel Indische keuken in huis.

Samenstelling

Ingrediënten: ui, azijn, olie, water, gedroogde kokosnoot, kokospoeder, suiker, gember, look, tomaat, boter, zout, komijn, kruiden, chili.

Bewaring en houdbaarheid

Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product bevat volgende allergenen: melk, suiker, zout. Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar