MSM

MSM

MSMMethylsulfonylmethaan

  • Natuurlijke zwavel
  • Goede opname

Natuurlijke zwavelverbinding

MSM of methylsulfonylmethaan is een natuurlijke, organische zwavelverbinding die je vindt in gewone voedingsmiddelen. Bij het opwarmen, bewaren en koelen van voeding, kan het natuurlijk gehalte aan zwavel verminderen. Met dit MSM-poeder kan je het zwavelgehalte op een natuurlijke manier aanvullen.

Hoe ontstaat MSM?

MSM is een verbinding van zwavel. Kleine deeltjes verdampen uit de oceaan en vormen MSM in de bovenste atmosfeer. MSM lost gemakkelijk op in water en komt zo via de regen terecht in de grond. Via de wortels van planten verspreidt MSM zich over de hele voedingsketen. Via MSM als supplement kan je eenvoudig een hogere concentratie van deze belangrijke verbinding opnemen.

Productieproces

Onze MSM is vakkundig geproduceerd door een van de meest toonaangevende fabrikanten van MSM. Het hele proces is erop gericht om zo veel mogelijk de natuurlijke reactie na te bootsen die zorgt voor natuurlijke MSM.

We centrifugeren de MSM om zo veel mogelijk water te verwijderen. Vervolgens filteren we de MSM om er zeker van te zijn dat er geen vreemde deeltjes in zitten. Nadien koelt de MSM af en krijg je de kenmerkende kleine MSM kristallen.

Dit kristallisatieproces is essentieel om zuivere MSM te krijgen. Onzuiverheden passen immers niet in de typische structuur van kristallen. De onzuivere deeltjes blijven daardoor in de vloeibare oplossing en kunnen we eenvoudig verwijderen.

Tenslotte drogen we de MSM kristallen en volgt een laatste analyse en screening op kwaliteit. Het resultaat is een wit, geurloos kristallijn poeder dat wat lijkt op suiker. MSM is heel goed oplosbaar en mengt dus gemakkelijk in water of vruchtensap

Gebruik van MSM

Meng een theelepel MSM-poeder in water, vruchtensap of thee. Max. 8g per dag (ca. 4 theelepels).

Samenstelling

Methylsulfonylmethaan of MSM, zonder toevoegingen of additieven.

Bewaring en houdbaarheid

MSM is minstens houdbaar tot 21-01-2022 (120g), 10-02-2022 (300g), 02-03-2022 (900g). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, schelpdieren, soja, sulfiet, vis en weekdieren worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar