Milde masala uit Mauritius

Milde masala uit Mauritius

Op dit moment helaas niet beschikbaar

Milde masala uit Mauritius

  • Zachte, warme smaak
  • Gegrilde specerijen
  • Zonder zout
  • Bij rijst, kip, zeevruchten
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Milde masala uit Mauritius

Deze milde masala uit Mauritius is een heerlijke mengeling van saffraan, koriander, komijn, fenegriek, zwarte peper, kaneel, kruidnagels, mosterd, dhal, rijst en murraya koenigii. De specerijen zijn gegrild en gemalen. We voegen er verder geen zout, smaakversterkers of andere additieven aan toe.

Masala van Indische en Mauritiaanse specerijen

De Mauritius masala is een populaire specerijenmengeling van het Afrikaanse eiland Mauritus. Aan het begin van de 18de eeuw, brachten Indische immigranten hun klassieke recepten voor Indische masala's mee naar het eiland. Mauritius masala is een mengeling van klassieke Indische specerijen met lokale specerijen van Mauritius.

Gebruik

De milde masala uit Mauritius is lekker bij rijst en kip. Het versterkt de smaak van paddestoelen en combineert goed met zeevruchten.

Samenstelling

Ingrediënten: saffraan, koriander, komijn, mosterd, dhal, rijst, fenegriek, zwarte peper, kaneel, kruidnagels, murraya koenigii. 100% natuurlijk, zonder toevoegingen.

Bewaring en houdbaarheid

Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product bevat volgende allergenen: mosterd. Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, schelpdieren, soja, sulfiet, vis en weekdieren worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar