Matcha Ujicha

Matcha Ujicha

Matcha Ujicha

  • Echte Japanse matcha
  • Ragfijn aroma
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Biologische Matcha thee uit het Japanse gebergte 

In het district Uji werd de eerste Matcha thee al aan het einde van de 16e eeuw zijn geproduceerd. In deze bergachtige streek bieden de kalkrijke grond en de heersende grondmist de perfecte voorwaarden voor uitstekende en complexe groene thee. Dit fijne, groene poeder wordt gebruikt voor de traditionele bereiding van een Japanse theeceremonie.

Een uiterst verfijnde thee

Bij het zetten ontvouwt deze glanzende, smaragdgroene Ujicha intensieve, matgroene tinten. Die gaan over in een grasgroen, romig schuim. De geur is pittig-fruitig, een matcha thee aromatisch en vol van smaak. Ontdek zelf de ragfijne aroma's die zo kenmerkend zijn van dit Uijicha matcha poeder.

Groene Japanse matcha oplossen

Doe een afgestreken theelepel Matcha poeder in een kom, voeg gekookt water van ongeveer 80°C toe en schuim op met een matcha klopper.Gebruik een kwart tot een halve theelepel per kop (voor milde tot sterke groene thee).

 
Interessant? Deel dit op:

Samenstelling

Biologische groene matcha thee Ujicha.

Bewaring en houdbaarheid

Matcha Ujicha is minstens houdbaar tot 19-08-2021 (80g). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een omgeving waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar