Matcha Ujicha

Matcha Ujicha

Matcha Ujicha

  • Echte Japanse matcha
  • Verfijnd aroma met volle smaak
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Een uiterst verfijnde matcha poederthee

Bij het zetten van deze matcha poederthee krijg je een intensieve, matgroene thee. Door het roeren en opkloppen met een matcha klopper, krijg je een grasgroen, romig schuim. De geur van matcha is pittig-fruitig. Het is een zeer aromatische matchathee, vol van smaak. Ontdek zelf de ragfijne aroma's die zo kenmerkend zijn bij dit Uijicha matcha poeder.

Biologische matcha thee uit het Japanse gebergte 

In het district Uji werd de eerste matcha thee al aan het einde van de 16e eeuw zijn geproduceerd. In deze bergachtige streek bieden de kalkrijke grond en de heersende grondmist de perfecte voorwaarden voor uitstekende en complexe groene thee. Dit fijne, groene poeder wordt gebruikt voor de traditionele bereiding van een Japanse theeceremonie.

Groene Japanse matcha Ujicha poederthee zetten

Om deze poederthee te bereiden volgens de Japanse traditie, doe je een afgestreken theelepel matcha poeder in een kom. Voeg gekookt water van ongeveer 80°C toe en schuim op met een matcha klopper. Gebruik een kwart tot een halve theelepel per kop (voor milde tot sterke groene thee).

Samenstelling

Biologische groene matcha thee Ujicha.

Bewaring en houdbaarheid

Matcha Ujicha is minstens houdbaar tot 16-11-2022 (60g). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar