Matcha citroen bio

Matcha citroen bio

Matcha citroen bio

  • Van de Tai Shan plantage
  • Fris-zure citrussmaak
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Biologisch matchapoeder met frisse citrussmaak

Matcha is een uiterst verfijnde, groene poederthee. Deze thee wordt gemaakt door groene theebladeren te drogen en fijn te malen. Aan deze zuivere matchathee wordt een natuurlijk aroma van aardbei toegevoegd. Zo krijg je gezonde matchathee met een frisse citrussmaak. 

Biologische matcha van de Chinese Tai Shan plantage

Onze matcha wordt biologisch geteeld op de Tai Shan theeplantage. Deze theeplantage ligt in het noordwesten van de Chinese provincie Zehjiang. Men bedekt de theeplanten enkele weken voor de oogst met donkere zeilen. Hierdoor maken de theeplanten meer chlorofyl aan. Dit zorgt voor een bijzonder kwaliteitsvolle matchathee met een intense, groene kleur.

Bij matchathee drink je het hele theeblad mee op, in tegenstelling tot een infusie van het blad bij gewone groene thee. Hierdoor geniet je met matchathee van alle werkzame bestanddelen van groene theebladeren.

Matcha poeder met citroen gebruiken in gerechten

Gebruik het matchapoeder als kleurstof en smaakmaker in zoete bereidingen zoals ijs, koekjes, cake, desserts en smoothies. Het is eenvoudig te gebruiken. Roer wat matchapoeder door je beslag of drank en klaar!

Matcha thee met citroen zetten

Om deze poederthee te bereiden volgens de Japanse traditie, doe je matcha poeder in een kom. Voeg gekookt water van ongeveer 80°C toe en schuim op met een matcha klopper. Gebruik een kwart tot een halve theelepel per kop (voor milde tot sterke groene thee).

Samenstelling

Biologische groene matchathee, natuurlijk citroenaroma. Vrij van toevoegingen.

Bewaring en houdbaarheid

Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar