Matcha banaan bio

Matcha banaan bio

Matcha banaan bio

  • Van de Tai Shan plantage
  • Zoete banaansmaak
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Zuiver matchapoeder met zoete banaansmaak

Matcha is een verfijnde, groene poederthee. Deze thee wordt gemaakt door groene theebladeren te drogen en fijn te malen. Aan deze zuivere matcha poederthee wordt natuurlijk aroma van banaan toegevoegd. Zo krijg je gezonde matcha met een heerlijk zoete smaak van banaan.

Biologische matcha van de Chinese Tai Shan plantage

Onze matcha wordt biologisch geteeld op de Tai Shan theeplantage. Deze theeplantage ligt in het noordwesten van de Chinese provincie Zehjiang. Men bedekt de theeplanten enkele weken voor de oogst met donkere zeilen. Hierdoor maken de theeplanten meer chlorofyl aan. Dit zorgt voor een bijzonder kwaliteitsvolle matchathee met een intens groene kleur.

Bij matchathee drink je het hele theeblad mee op. Dit in tegenstelling tot een infusie van het blad bij gewone groene thee. Hierdoor geniet je met matchathee van alle werkzame bestanddelen van groene theebladeren.

Matcha poeder met banaan gebruiken in gerechten

Gebruik het matchapoeder als kleurstof en smaakmaker in zoete bereidingen zoals ijs, koekjes, cake, desserts en smoothies. Het is eenvoudig te gebruiken. Roer wat matchapoeder door je beslag of drank en klaar!

Matcha thee met banaan zetten

Om deze poederthee te bereiden volgens de Japanse traditie, doe je matcha poeder in een kom. Voeg gekookt water van ongeveer 80°C toe en schuim op met een matcha klopper. Gebruik een kwart tot een halve theelepel per kop (voor milde tot sterke groene thee).

Samenstelling

Biologische groene matchathee, natuurlijk banaanaroma. Vrij van toevoegingen.

Bewaring en houdbaarheid

Matcha banaan bio is minstens houdbaar tot 28-02-2022 (30g). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar