Marjolein bio

Marjolein bio

Marjolein bio Majoraan

  • Biologisch gecertificeerd
  • Meer smaak dan verse
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Biologische marjolein of majoraan

Marjolein heeft een licht kruidig aroma en smaakt zoet en een beetje naar munt. Marjolein heeft gedroogd zelfs meer smaak dan de verse marjolein. Het is verwant aan oregano (wilde marjolein) maar toch verschilt de smaak. Marjolein is milder en zoeter. Marjolein is een belangrijk ingrediënt in de populaire kruidenmixen zoals Bouquet Garni, Fijne kruiden en herbes de Provence.

Marjolein van biologische teelt

Deze marjolein is van biologische teelt volgens de Europese normen. Dus zonder chemische meststoffen, en zonder gebruik van pesticiden en herbiciden. Daardoor garanderen we extra zuivere kwaliteit. Het is 100% natuurlijk, zonder additieven, of bewaarmiddelen.

Marjolein gebruiken

Voeg marjolein pas aan het eind van de bereiding toe om zo veel mogelijk smaak te behouden. Werkt goed met basilicum, laurier, chili, komijn, knoflook, jeneverbes, paprika, peterselie, rozemarijn en salie.

Gebruik 1 theelepel gedroogde marjolein in plaats van 1 eetlepel verse.

Samenstelling

Biologische marjolein, zonder toevoegingen.

Bewaring en houdbaarheid

Marjolein bio is minstens houdbaar tot 21-01-2024 (15g), 21-01-2024 (20g), 21-01-2024 (35g). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar