Omega-3 capsules MarinEpa

Omega-3 capsules MarinEpa

Op dit moment helaas niet beschikbaar

Omega-3 capsules MarinEpa

 • Hoogst geconcentreerd
 • EPA-rijke visolie

Kwaliteisvolle omega 3

Deze omega 3 capsules bevatten een hoge concentratie omega 3 in de allerbeste verhouding: 580 mg EPA en 100 mg DHA. Van deze verhouding is wetenschappelijk bewezen dat ze het beste werkt.

100 % zuivere visolie

Deze visolie is gezuiverd volgens een uiterst milieuvriendelijk, natuurlijk proces zonder chemische solventen. Het is een milde zuivering bij lage temperaturen waardoor de structuur van de vetzuren wordt bewaard. Het hele proces is vrij van zuurstof waardoor bacteriën geen schijn van kans kruigen om te overleven en de vetzuren geen gevaar lopen voor oxidatie. Ze worden dus niet ranzig. Het eindproduct is vrij van zware metalen, verzadigde vetzuren en cholesterol.

Wilde verse vis bevat ook omega 3. Deze bevat echter ook vaan dioxines en PCB's. Daarom is dit hoog geconcentreerd omega 3 supplement een uitstekend alternatief voor een dagelijkse dosis omega 3 vetzuren. De visolie van MarinEPA is 100 % zuiver.

Niet bedreigde diepzeevissoorten

MarinEPA staat voor de kleinst mogelijke ecologische voetafdruk. Uit respect voor het milieu gebruikt Minami Nutrition enkel niet-bedreigde diepzeevissoorten uit het zuidelijk halfrond in de buurt van Antarctica: sardines, makreel, ansjovis en haring.

Beter lichamelijk en mentaal welzijn

Je hebt slecht 1 capsule per dag nodig. Dit zorgt dan voor een beter concentratievermogen. De visolie boordevol omega 3 zorgt ook voor positievere emoties en een evenwichtige gemoedstoestand. MarinEPA smart fats zorgt voor meer energie en uithoudingsvermogen. Met 1 doos kom je 2 maanden toe.

Toepassingen van omega 3 capsules MarinEPA

 • Goede gemoedstoestand
 • Positievere emoties
 • Verbetert geheugen en concentratie
 • Meer energie en uithouding
 • Ondersteunt gezonde circulatie
 • Draagt bij tot goede cholesterolwaarden
 • Voor soepele gewrichten
 • Zorgt voor mooie en stralende huid
 • Ondersteunt het immuunsysteem

Gebruik van Omega-3 capsules MarinEpa

1 capsule per dag. Je komt 2 maanden toe.

Samenstelling

60 softgels

Deze visolie van MarinEPA bevat geen overbodige verzadigde vetzuren, kleur- en smaakstoffen of bewaarmiddelen. Als bewaarmiddel werd vitamine E toegevoegd onder de vorm van natuurlijke gemengde tocoferolen.

Bewaring en houdbaarheid

Droog, donker en koel bewaren.

Voorzorgen

Deze visolie is 100 % veilig. Het bevat geen sporen van toxische elementen en veroorzaakt geen spijsverteringsproblemen.

Aanverwante Producten

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar