Manuka Honing

Manuka Honing

Op dit moment helaas niet beschikbaar

Manuka honing met rijke smaak

  • Donkere milde honing
  • 85% Manuka pollen!
  • Uit Nieuw-Zeeland
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Heerlijke honing van de beste kwaliteit

Onze manuka honing is natuurzuiver. Deze honing bevat geen toevoegingen en is op een natuurlijke manier, zonder opwarming, verwerkt. De manuka honing van Pit&Pit voldoet aan onze hoge kwaliteitsnormen en is onderworpen aan een uitgebreide analyse. De kwaliteit van deze honing is dus verzekerd.

Intense smaakbeleving

Deze donkere honing heeft een rijk aroma en zorgt voor een frisse muntsmaak en kruidige smaakbeleving. Het is een ietwat bittere honingsoort.

UMF of Unieke Manuka Factor

Onze honing komt van de imker. Onze imkers laten de honing niet certificeren voor vreemde en louter commerciële schalen zoals de UMF (Unieke Manuka Factor). We kunnen dan ook geen UMF schaal meedelen van onze Manuka honing. Wat we wel kunnen garanderen, is dat onze Manuka honing uit 85% Manukapollen bestaat. Dit is een van de best mogelijk verkrijgbare kwaliteiten van Manukahoning. Daardoor kunnen we je een op en top kwaliteitshoning uit Nieuw-Zeeland aanbieden.

Samenstelling

100% natuurzuivere honing zonder additieven. Uit Nieuw-Zeeland.

De bijen van deze honing worden niet bijgevoederd. Onze honing wordt gecontroleerd zodat we er 100% zeker van zijn dat de bijen geen suiker bijgevoederd krijgen.

Bewaring en houdbaarheid

Droog, donker en koel bewaren.

Voedingswaarde van Manuka Honing

Voedingswaarde per 100g

Voorzorgen

Kwaliteitshoning gaat na enige tijd kristalliseren. Dit herken je aan een witte neerslag. De ene soort doet dat wat sneller dan de andere. Kristallisatie is volkomen normaal en doet geen afbreuk aan de kwaliteit van de honing. Gekristalliseerde honing kan gemakkelijk weer vloeibaar worden gemaakt door de honingpot in handwarm water te zetten of door de honingpot enkele dagen op de verwarming te zetten.

Aanverwante Producten

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar