Manuka honing MGO 400+ bio

Manuka honing MGO 400+ bio

Manuka honing MGO 400+ bio

  • Gecertificeerde kwaliteit
  • MGO-factor 400+
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Biologische Manuka honing uit Nieuw-Zeeland

Manuka is een heel bijzondere, zeldzame honing. Deze honing wordt immers enkel in Nieuw-Zeeland gemaakt door bijen die nectar maken van de bloemen van de manuka struik (Leptospermum scoparium).

Biologisch geteelde manuka honing is vrijwel onvindbaar. Onze honing is een van de weinige die je kan vinden met een Europese bio certificatie én een gegarandeerde MGO-factor.

Gegarandeerde hoeveelheid werkzame stoffen

Manuka honing heeft niet alleen een breed en rijk pallet aan krachtige voedingstoffen Het bevat ook een stofje dat bijen enkel uit de manuka struik kunnen halen: Methylgloxal. De kwaliteit van Manuka honing herken je aan de hoeveelheid van deze werkzame stof, uitgedrukt in de MGO-factor.

In Nieuw Zeeland is er een officiële organisatie opgericht om de kwaliteit te standaardiseren en te controleren. Het gehalte aan de werkzame stof in de honing wordt uitgedrukt in de MGO-factor. Hoe hoger de factor, hoe sterker het unieke actieve ingrediënt Methylgloxal. 

Gerust en veilig kiezen

De MGO-factor is dan ook de enige manier om zeker te zijn van de hoeveelheid Methylgloxal en daarmee dus de kwaliteit van Manuka honing.

Door de dubbele certificatie van zowel de biologische oorsprong als de MGO-factor, ben je zeker van een kwaliteitsvolle Manuka honing. Zo kan je veilig en gerust kiezen.

Samenstelling

Manuka honing met een gegarandeerde MGO-factor van minimaal 400. 100% natuurlijk zonder toevoegingen en biologische gecertificeerd.

Bewaring en houdbaarheid

Manuka honing MGO 400+ bio is minstens houdbaar tot 08-07-2023 (250g). Droog, donker en koel bewaren.

Voedingswaarde van Manuka honing MGO 400+ bio

Voedingswaarde per 100g

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar